ATENȚIE ȘOFERI - Valea Oltului închisă sâmbătă dimineață doar trei ore în loc de cinci. Cum ocolim zona blocată!
Foto Arhivă

tiruri valea oltuluiVeste parțial bună pentru șoferii care au drum sâmbătă dimineață pe Valea Oltului către sau dinspre Vâlcea ori Sibiu. CNADNR a redus perioada în care traficul auto va fi închis în zona viaductului Cârligul Mic, de la cinci la trei ore. Astfel restricția este valabilă între orele 7.00 – 10.00.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în noaptea de sambata spre duminica (22.05.2016), în intervalul orar 04:00 – 07:00 se va închide circulaţia rutieră pe viaductul, Cârligu Mic peste Malul Lacului la Cozia, situat pe DN 7 la km. 200+615.
În afara programului menţionat, circulaţia rutieră pe viaductul Cârligu Mic se va desfăşura pe jumătate de cale, cu dirijarea alternantă a traficului pe un singur sens de deplasare.
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon
021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Poliție la Veștem la intersecția DN1 cu DN7
In data de 22 mai, incepand cu ora 02,00, la intersectia DN 1 cu DN 7, PUNCT CONTROL VESTEM, se vor afla echipaje de politie rutiera care vor informa soferii despre situatia creata si ii vor indruma pe ruta ocolitoare.
Conducatorii auto trebuie sa aiba in vedere faptul ca se executa lucrari la partea carosabila si pe DN 1, viaductul AVRIG, unde circulatia se desfasoara alternativ, pe o banda.

Cum ocolim zona blocată
Există însă și o variantă de ocolire prin care puteți să ajungeți de la Sibiu la Râmnicu Vâlcea, dar pe care pot să circule doar mașinile cu masă de până în 3,5 tone. Traseul pe care aveți posibilitatea să mergeți către Vâlcea, are un tronson de 6-7 kilometri care nu este asfaltat, iar în rest calitatea drumului este una medie.
Este vorba de varianta Cornet – Perişani – Berislăveşti – Călimănești. Există și o a II-a variantă, puțin mai lungă, dar pe care drumul este asfaltat în totalitate. VEZI AICI VARIANTELE DE OCOLIRE A ZONEI ÎNCHISĂ SÂMBĂTĂ PE VALEA OLTULUI.

Ultima oră

Comentariul meu