video - începe festivalul familiei la sibiu. super activitati culturale, recreative concursuri si concerte în parcul sub arini!

festivalul familieiFestivalul Familiei este un eveniment dedicat întregii familii , acesta  se va desfășura în perioadă 21-22 mai în parcul Sub Arini langa stadion.

Familia are un rol extrem de important în conturarea personalitătii, deoarece fiecare dintre noi alegem un model de urmat din cadrul familiei.
În această era a vitezei în care timpul este prea scurt pentru orice, chiar și pentru a petrece timp prețios împreună cu familia, am considerat că este absolut necesara organizarea  unui astfel de  eveniment în aer liber, în cadrul căruia să se renunțe cât mai mult posibil la tehnologie și toți membrii familiei, de la copii până la bunici să participe impreuna la activități și concursuri.
Festivalul Familiei este un eveniment dedicat întregii familii , acesta  se va desfășura în perioadă 21-22 mai în parcul Sub Arini langa stadion.
Pentru copii vor fi instalate, trenulețe, castele gonflabile și carusele, dar nu vor lipsi nici concursurile care vor implica întreagă familie, precum trasul de frânghie, alergatul în saci, ștafetă sau karaoke. Implicarea în activitățiile recreative, sportive și culturale va fi din partea tuturor membrilor unei familii, copii, părinți și bunci, fiecare dintre ei având un rol la fel de important.
Pentru spectatorii cei mai mici, vor fi puse în scenă o serie de jocuri menite să îi țină conectați la magia poveștilor, să invețe cantecele, să interacționeze cu alți copii, să participe în echipă la activități sau să ia parte la jocuri de rol.
Sâmbătă trupă de teatru Hocus Pocus îi va antrena pe cei prezenți în piese de teatru interactive, numere de magice și alte jocuri și activități, iar duminică atmosferă va fi completată de concertele artiștilor Mihail și Alina Eremia.

Ultima oră

Comentariul meu