vrei să lucrezi ca stilist în cel mai ”trendy” salon din sibiu? se fac angajări!

paralescu 1Unul din cei mai apreciați stiliști din Sibiu, Paul Paralescu de la MOD Hairdressers, a decis să își mărească echipa din cadrul salonului. Mai pe românește, se caută tineri stiliști care vor să învețe meserie într-un cadru profesionist și de la cei mai buni.

Săptămâna trecută reporterii Ora de Sibiu au trecut pragul unuia din cei mai cunoscuți stiliști din oraș ca să afle ce tendințe sunt în acest an în materie de frizuri și coafuri și ce preferă sibienii. Am mers fix la omul ”cu soluția”, adică la stilistul Paul Paralescu.
Pe Paul îl știu cu siguranță foarte multe tinere dar și tineri din Sibiu. Înainte să ajungă vedetă TV în una din cele mai cunoscute reclame Vodafone, Paul a devenit arhicunoscut în oraș datorită meseriei pe care o iubește de când se știe.
DE CITIT: Interviu cu SIBIANUL care JOACĂ în NOUA RECLAMĂ de la VODAFONE. E filmată la SIBIU!
Omul și-a transpus pasiunea într-un salon pe cât de modest pe atât de modern și imediat se împlinesc patru ani de când cu mândrie se poate lăuda că a inaugurat MOD Hairdressers. Din 5 iulie 2012 salonul a devenit din ce în ce mai cunoscut, iar clienții acestuia știu că trebuie să îți faci programare și cu o săptămână înainte ca să prinzi un loc disponibil în orarul stiliștilor de aici.
VEZI ȘI: Tendințele anului în materie de ”hairdressers” la Sibiu. Ce frizuri preferă sibienii și de ce să alegi să mergi la un salon ”profi”!

Vrei să ajungi stilist? Hai la MOD Hairdressers!
Paul Paralescu nu este un egoist și își oferă totdeauna cunoștințele sale și celor care vor să aleagă această meserie deloc ușoară. MOD Hairdressers are ușile deschise pentru cei ce au curajul și pasiunea necesară de a se apuca să învețe această merserie. ”Pentru a fi cat mai prezenți in viața clienților noștri, suntem in continua recrutare de tineri stiliști care doresc sa evolueze si sa creștem împreuna in aceasta industrie beauty. De aceea căutăm oameni buni pentru acest joob. Așteptăm pe toți cei care sunt dispuși să învețe și apoi să lucreze în salonul nostru”, mai spune Paul Paralescu.
VEZI SI: FOTO – Sibienii care au ”electrizat” părul vedetelor la MMA 2015
Mai multe relații puteți obține la numărul de telefon 0748.884.349. Mai multe detalii despre salonul lui Paul Paralescu găsiti AICI!

Ultima oră

Comentariul meu