un auditor financiar vrea să împartă banii sibiului. cine este alexandrina matei, unul din candidaţii independent la primăria sibiului!

matei foto

Ana Alexandrina Matei este unul din cei doi candidati independenti  pentru Primaria Municipiului Sibiu. Este profesor de contabilitate, expert contabil, dar de cativa ani s-a retras din invatamant si lucreaza ca auditor financiar. Miercuri de la ora 11.00, aceasta susține o conferință de presă, conferință transmisă în direct pe Ora de Sibiu.

Meseria ei este cel mai bun atuu cu care a intrat in cursa electorala. “Faptul ca sunt auditor si de cinci ani auditez primarii, spune ceva. Stiu ce se intampla intr-o primarie, stiu cum trebuie administrat un buget, cum trebuie impartit si alocat”, spune Alexandrina Matei.
Pe perioada profesoratului Alexandrina Matei spune ca a avut mereu o relatie foarte buna cu elevii, pe care i-a respectat mereu si care, la randul lor, au respectat-o.
“Acelasi principiu vreau sa il aplic si la Primarie. Respectul pentru cetatean si aplecarea catre nevoile lui. La fel cum la clasa lucram mereu in echipa, asa o sa lucrez si la Primarie. Mai intai trebuie sa afli de la cetatean ce isi doreste, sa il asculti, si apoi sa vii cu propuneri. Si primarul, si cetateanul beneficiaza de aceleasi drepturi si obligatii”, spune fostul profesor.
Faptul ca nu este afiliata politic, crede Alexandrina Matei, o avantajeaza. “Oamenii sunt sătui de luptele politice, eu le spun oamenilor că nu merg la primarie ca să fac politica de partid, ci să mulțumesc cetățeanul, și tocmai din acest motiv nu voi avea ce împărti politic cu consilierii locali. Cu totii suntem acolo pentru Sibiu si ca sa facem ceva pentru oras, nu ca sa ne luptam politic”, spune candidatul independent.
Partidul Ecologist a anunţat că o susţine pe Alexandrina Matei in cursa electorala. Candidatura lui Teodor Tulpan, membru PER, a fost respinsa de biroul electoral Municipal, astfel ca partidul a regasit multe dintre ideile sale in programul candidatului Matei.
VEZI CONFERINȚA DE PRESĂ ȘI PE PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK DE LA ORA 11.00
Analiză pe bugetul local prezentată public
Cea care speră ca în 5 iunie să convingă cât mai mulți sibieni să o voteze pentru funcția de primar, a făcut o analiză asupra bugetului local al Municipiului Sibiu pe anul 2016, analiză pe care s-a decis să o facă publică prin intermediul mass-mediei locale. De asemenea Alexandrina Matei va face și o prezentareva proiectelor electorale propuse de aceasta pentru Sibiu, într-o conferință de presă ce are loc miercuri de la ora 11.00.
VEZI ÎN DIRECT CONFERINȚA DE PRESĂ ÎN PLAYERUL DE MAI JOS DE LA ORA 11.00

Ultima oră

Comentariul meu