record de alcoolemie la volan în județul sibiu. cum circula cu mașina acest șofer!
FOTO: arhivă

razie alcool politie etilotestUn bărbat în vârstă de 41  de ani, originar din Scoreiu, a fost prins luni că circula cu mașina pe Drumul Național 1, sub infulența băuturilor alcoolice. La testarea cu etilotestul, rezultatul a fost de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat în trafic, pe DN 1, pe raza localității Scoreiu. Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Scoreiu, a fost oprit pentru control în trafic de către echipajul Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu, iar în urma verificărilor s-a constat că se afla sub influența băuturilor alcoolice.
”Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Luciana Lazăr (Balteș), purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Polițiștii rutieri continuă  cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană care în momentul testării are ol alcoolemie ce depășește limita legală (art. 336 alin. 1 cod penal). Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu