Elevii din centrele de plasament în vizită la Consiliul Județean Sibiu

centru plasament copii Sibiu consiliul judeteanPreşedintele interimar al Consiliului Judeţean Sibiu, Constantin Şovăială, a participat luni, 16 mai, în sala de şedinţe a instituţiei, la o întâlnire cu elevii din centrele de plasament din judeţul Sibiu.

Copiii au venit la Consiliul Judeţean, alături de Laura Vâlsan, directorul general al DGASPC, de directorii centrelor şi de voluntarii care lucrează cu ei, pentru a participa la o lecţie de educaţie juridică susţinută de judecătorul Cristi Danileţ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.
„Consider că această activitate de informare, coordonată de oameni de excepţie, precum domnul Cristi Danileţ, este deosebit de importantă şi benefică, mai ales că, în ultima perioadă, infracţionalitatea în rândul tinerilor instituţionalizaţi a crescut. Datoria noastră, a Consiliului Judeţean Sibiu, este să îi educăm şi să îi conştientizăm că orice încălcare a legii este gravă. Cred că întâlnirea de astăzi va avea un impact pozitiv asupra acestor tineri”, a subliniat Constantin Şovăială. Acesta i-a mai îndemnat pe copii să fie ascultători, să înveţe bine, să se califice în meseria pe care şi-o doresc şi să respecte legea.

Ultima oră

Comentariul meu