criminalul care a ucis un copil si apoi l-a fiert intr-un cazan cu soda caustica, trimis in judecata. ce se intampla cu complicii!

satul zlagna crimaParchetul de pe langa Tribunalul Sibiu a anuntat ca s-a decis trimiterea in judecata a lui Zaccagna Antonio, cel care in urma cu trei ani in duminica de Florii, l-a omorat in bataie pe fiul concubinei lui si apoi l-a fiert intr-un cazan cu soda caustica. El va fi judecat pentru omor deosebit de grav. Concubina acestuia si rudele care au asistat la teribila scena, vor fi si ei judecati pentru favorizarea infractorului si alte 3 capete de acuzare.

Prim procuror adjunct Ion Veştemean, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, a anuntat marti ca prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, inculpatul Z.A. a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 alin. 1 Cod pen. cu aplic. art. 77 lit. e Cod pen. şi profanare de cadavre sau morminte prev. de art. 383 Cod pen. cu aplicarea art. 77 lit. a Cod pen., art. 38 alin. 1 şi art. 5 Cod pen.

VEZI AICI DETALII DESPRE CRIMĂ ȘI REACȚIA OFICIALĂ A PROCURORULUI DE CAZ

Concubina si martorii judecati si ei intr-un alt dosar
Prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus disjungerea cauzei şi formarea unui nou dosar cu privire la faptele comise de O.T.I, O.J.I. şi O.I.I. pentru comiterea infracţiunilor de nedenunţare prev. de art. 266 Cod pen., profanare de cadavre sau morminte prev. de art. 383 Cod pen. şi favorizarea infractorului prev. de art. 269 alin. 1 Cod pen.
S-a reţinut că inculpatul Z.A., în Duminica Floriilor din anul 2013, a exercitat, cu intenţie, acte de violenţă asupra victimei L.A.V. (în vârstă de 3 ani şi nouă luni) în locuinţa sa din satul Zlagna, com. Bârghiş care au dus la decesul acestuia.

VEZI ȘI: FOTO – Ei sunt criminalii care au ucis un copil și apoi l-au fiert în sodă caustică. Localnicii din Zlagna sunt ÎNGROZIȚI!
După decesul minorului, inculpatul Z.A. ajutat fiind de O.T.I, O.J.I. şi O.I.I. a procedat la fierberea cadavrului minorului L.A.V. într-un cazan cu apă şi sodă caustică până la transformarea într-o pastă lichidă pe care, ulterior a transportat-o cu autoturismul condus de el pe malurile râurilor Târnava Mare şi Mureş, unde a aruncat acel lichid împreună cu cazanul în care a fost transportat.
Tribunalul Sibiu, în procedura de cameră preliminară, a verificat legalitatea şi temeinicia măsurii preventive şi a dispus menţinerea arestării preventive a inculpatului Z.A.

Ultima oră

Comentariul meu