candidatul independent la primăria sibiu, alexandrina matei, face analiza bugetului local

matei fotoAlexandrina Matei a decis să facă miercuri o conferință de presă. Candidatul independent la primăria Sibiu va prezenta analiză făcută asupra bugetului Sibiului. Ora de Sibiu transmite miercuri în direct conferința, cu începere de la ora 11.00.

Cea care speră ca în 5 iunie să convingă cât mai mulți sibieni să o voteze pentru funcția de primar, a făcut o analiză asupra bugetului local al Municipiului Sibiu pe anul 2016, analiză pe care s-a decis să o facă publică prin intermediul mass-mediei locale. De asemenea Alexandrina Matei va face și o prezentareva proiectelor electorale propuse de aceasta pentru Sibiu.
Alexandrina Matei, este candidat independent la funcția de primar al Mun. Sibiu, aflată pe poziția 10 pe buletinele de vot. Economist cu o carieră profesională de peste 38 de ani, profesor, expert -contabil si auditor financiar, Alexandrina Matei spune ca propune o abordare axată pe responsabilitate și transparență în gestiunea banului public.
Ora de Sibiu transmite în direct conferința de presă,  miercuri de la ora 11.00, pe pagina noastră de Facebook și pe oradesibiu.ro.

candidatul independent la primăria sibiu, alexandrina matei, face analiza bugetului local

Ultima oră

Comentariul meu

Publică