tâlhării pe bandă rulantă în sibiu. trei tineri din vâlcea, autorii acestora!
Foto Arhivă

talhariTrei persoane sunt cercetate în stare de arest preventiv și o a patra sub control judiciar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Faptele au fost comise în data de 13 și 14 mai, în municipiul Sibiu.

În seara zilei de 13 mai, în jurul orei 23.10, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la producerea unei fapte cu violență, apelantul declarând că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.
La fața locului, respectiv str. N. Iorga din municipiul Sibiu, au fost direcționate echipaje ale poliției sibiene, fiind stabilit faptul că victima (în vârstă de 24 de ani, domiciliat în Șelimbăr), în timp ce deplasa pe stradă, a fost abordat de trei persoane de sex masculin, necunoscute, iar unul dintre bărbați, sub amenințarea unui briceag, i-a cerut 2 lei.
Polițiștii sibieni, în cooperare cu I.J.J. Sibiu, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate au reușit identificarea, la scurt timp, a celor trei persoane suspectate de săvârșirea acestei fapte, respectiv trei tineri în vârstă de 17 și 19 ani, domiciliați în județul Vâlcea.
Totodată, în cadrul anchetei, polițiștii de la investigații criminale au constatat că în aceeași seară, folosind aceeași metodă, alte două persoane au fost deposedate de 10 lei, respectiv 2 lei.
Împotriva unuia dintre cei trei suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 15 mai a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind luată împotriva sa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Polițiștii sibieni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată. Foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu