sibianca bianca drăghiciu este “super model of the world 2016”. a luat și premiul juriului!

bianca 3După o săptămână de probe, juriul concursului  Little Miss World Universe 2016 desfășurat în Bodrum –Turcia, a deliberat, iar sibianca Bianca Drăghiciu a reușit sa își adjudece titlul de “Super Model of the World” și premiul special al juriului: “Best of the Best”.

In finala de sâmbăta seara care a avut loc la Amfiteatrul din centrul Bodrumului, a dovedit că deși este mică poate sa acceadă la lucruri mărețe. Purtând o rochița de seară semnată Bianca Dragușanu, sibianca noastră a câștigat două dintre cele mai râvnite premii.
In lupta pentru cele 5 titluri puse in concurs: Little Miss World, Miss Talent, Fotomodel of the World, Mini Top Model si Supermodels of the World, Bianca Nicole Draghiciu a castigat locul I la sectiunea Supermodels of the World, fiind  urmata pe locurile II si III de ucrainencele Elisabeta Titova si Albina Cercaska.
Dezinvoltă, spontană, cu multă prezență scenică și nu în ultimul rând frumoasă, Bianca a trecut cu brio probele concursului: costum traditional, tinuta casual de zi si proba rochiei de seara.bianca
“Super Model of the World” și “Best of the Best”- premiu special al juriului – un alt titlu castigat de Bianca,  îi vor aduce probabil micutei sibience numeroase invitații și participări la concursuri internaționale de gen, apariții în reviste, evenimente mondene,  acestea fiind doar un pas spre alte experiențe la fel de frumoase și de reușite.
Bianca ne-a declarat ca a fost o experienta foarte frumoasa, din care a invatat ca mereu trebuie sa fii cu capul sus indiferent daca pierzi sau castigi si daca pui suflet si credinta in tot ceea ce faci vei obtine la un moment dat ceea ce iti doresti!
”Suntem mândrii de rezultatele Biancăi și o încurajăm să continue în această direcție pentru a fructifica munca și eforturile depuse până în prezent”, spune Cleopatra Popescu Bojor , coordonatoarea Școlii de Modeling Cleopatra Popescu.

Ultima oră

Comentariul meu