interstar sibiu, performanță de excepție la memorialul ”stere adamache”

interstsar muri sibiuPrima editie dedicata memoriei fostului ”stegar” s-a desfasurat la Brasov in perioada 13-15 mai. Elevii  pregatiti de Daniel Murasan au avut o comportare buna, finalul turneului gasindu-i pe treapta secunda a podiumului. Interstaristii au castigat cinci jocuri si au pierdut unul, cel din finala mare, 0-2 cu FC Brasov Negru.

”Îi felicit pe jucatori, s-au daruit, au muncit mult si facut un turneu bun.Am demonstrat ca avem calitate.Multumesc in mod deosebit parintilor copiilor , cei care au contribuit din plin la o noua performanta”, spune antrenorul Daniel Murasan.
Sibienii au castigat cu 5-0 cu Royall Fagaras, apoi au făcut 3-0 cu CS Coltea Brasov Black, 9-0 cu CSO Cetate Rasnov, 4-0 cu FC Brasov Galben in sferturi de finala si 3-0 cu Coltea Brasov White in semifinale. Mijlocasul echipei ,Stefan Vestemean a fost desemnat de organizatori ca fiind jucatorul turneului la categoria 2006.
Acesta se afla la prima distinctie de acest fel. Pentru aceasta reusita, grupa 2006 a fost premiata de organizatori cu 12 mingi, iar Stefi Vestemean cu o pereche de ghete de fotbal.

FC Interstar 2006:
Iustin Chirila, Darius Stroia, Luca Stanese, Vali Draghescu, Andreas Birbic, Ianis Gandila, Stefan Vestemean, Robert Gliga, Dennis Berta, Vicentiu Vlad, Vlad Carpinisan.

Ultima oră

Comentariul meu