față-n față cu adevărul la astra film cinema. ca de obicei film de excepție și în această săptămână!

happily ever after1Happily Ever After / Până la adânci bătrâneți este un portret tragicomic al regizoarei de origine croată, Tatjana Bozic, despre căutarea de sine prin universul fostelor relații de dragoste. Proiecția este programată la Astra Film Cinema (Piața Mica 11) joi, 19 mai de la ora 19:00.

Filmul pornește de la actuala poveste de dragoste a regizoarei cu olandezul Rogier, relație aflată în impas după nașterea fiului lor, pentru a ne conduce în trecutul său amoros, acolo unde caută răspunsul la întrebarea: de ce fiecare relaţie pe care a avut-o s-a sfârşit prost? Realizează această călătorie în trecut contactându-și foștii iubiți și stabilind întâlniri cu ei, explorând relațiile lor din perspective diferite, de la adevărul și amintirile ei la adevărul și amintirile lor, care de multe ori oferă versiuni diferite ale acelorași episoade dintr-un trecut comun.
Happily Ever After este o radiografie sinceră a relațiilor dintre femei și bărbați, a diferențelor emoționale, culturale și de mentalitate dintre regizoare (născută în fosta Iugoslavia) și bărbații pe care i-a iubit hoinărind prin toată Europa, din Moscova la Londra, până ce în final s-a stabilit în Amsterdam. Filmul are puterea de a transforma o poveste personală într-un act artistic recognoscibil universal, chiar și în lipsa mult râvnitului happy end.
Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Ultima oră

Comentariul meu