anchetă a procurorilor în cazul profesoarei găsită moartă pe transfăgărășan. ce spun aceștia!
Foto Arhiva

crima fotoCazul femeii găsită moartă pe Transfăgărășan a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Anchetatorii spun că este vorba cel mai probabil de o crimă.

Procurorii sibieni au deschis o anchetă după ce o profesoară de sport din Braşov a fost găsită moartă, cu urme de lovituri pe corp, pe Transfăgărăşan, anchetatorii bănuind că femeia a fost ucisă, anunta mediafax.ro.
Surse judiciare au declarat că profesoara de sport din Braşov a fost găsită moartă, cu urme de lovituri pe tot corpul, pe Drumul Naţional 7 C – Transfăgărăşan, la aproximativ 15 metri de şosea. Corpul femeii a fost găsit de un lucrător la drumuri. Anchetatorii bănuiesc că profesoara a fost ucisă şi adusă ulterior pe Transfăgărăşan.
Aceleaşi surse au declarat că trupul femeii a fost găsit în data de 9 mai, iar ancheta procurorilor este încă în stadiu incipient. Pe site-ul Colegiului „Remus Răduleţ” din Braşov, unde preda de peste 20 de ani profesoara, a fost publicat un anunţ de “Rămas bun”.
Sursele judiciare citate au mai declarat că lângă trupul femeii au fost găsite şi actele acesteia. Până în prezent, nimeni nu a fost reţinut în acest caz. sursa: mediafax.ro foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu