video – cel mai tare vlogger din lume, shmee150, laudă sibiul și românia, după gumball 3000. imagini superbe!

shmee2Vlogger-ul englez Shmee150, cunoscut pentru clipurile sale postate pe YouTube pe care le face din pasiune pentru masini, a postat pe site-ul său filmarea realizată la cea mai tare cursă de mașini din lume.

Shmee a realizat o filmare de aproape două ore despre cea mai tare cursă cu mașini de lux din lume, Gumball 3000. Vlogger-ul englez a dedicat o parte generoasă și României, respectiv Sibiului și punctului final de sosire al cursei, București.

CITEȘTE ȘI: Cea mai virală fotografie a momentului În România, imortalizată la Gumball 3000 în Sibiu. Cine e polițistul de la volan!
Shmee a fost încântat de ce a văzut în România și a vorbit extrem de frumos despre țara noastră și despre Sibiu și București, acolo unde concurenții de la Gumball 3000 au oprit pe traseul stabilit de organizatori.shmee foto
E foarte tare ce se petrece aici! E mega spectaculos cum ne-au întâmpinat oamenii la Sibiu. Am avut parte de multă distracție”, spune Shemee în filmarea postată pe site-ul său. Acesta a lăudat și Poliția Română despre care spune că a fost ”the best police”!

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Mii de oameni au admirat bolizi de zeci de milioane de euro în centrul Sibiului. Super mașini la Gumball 3000! (IMAGINI VIDEO SUPERBE)
Urmăriți imaginile mai jos!

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu