calculator laptop

Innovation Labs a ajuns la final. Evenimentul de închidere va avea loc luni, 16 mai, ora 18, la Facultatea de Inginerie Hermann Oberth, sala IM301.

Cele 6 echipe finaliste ale programului Innovation Labs Sibiu, formate din studenți și tineri pasionați de tehnologie, au participat la un program intensiv de mentorat de două luni de zile în care antreprenori de IT de succes din Sibiu le-au fost alături, în workshop-uri săptămânale tematice. Participanții au muncit și învățat multe lucruri noi, specifice unui start-up, iar luni, 16 mai este momentul să fim martorii evoluției ideilor lor la stadiul de reale produse tehnologice.
Juriul va alege cele mai bune echipe care vor reprezenta Sibiul la evenimentul final Innovation Labs pe plan național – Demo Day București.
Mai multe informații despre programul Innovation Labs puteți găsi aici: http://innovationlabs.ro/ iar despre hackathon-ul organizat la Sibiu aici: http://fundatiacomunitarasibiu.ro/uncategorized/peste-60-de-studenti-sibieni-au-participat-la-innovation-labs-sibiu-hackathon-625

Agenda evenimentuluidemo day sibiu_agenda

Ultima oră

Comentariul meu