Urmează un week-end cu multă distracţie. Ce e de făcut în Sibiu!

cotton

Din nou, finalul de săptămână vine cu vreme capricioasă, cel puţin aşa anunţă meteorologii. Nu e neapărată nevoie să te laşi doborât de vremea ploioasă, pentru că evenimente sunt în Sibiu pentru toate gusturile. Nu îţi rămâne decât să citeşti mai jos ce e programat şi să alegi ce e pe palcul tău.

Ca de obicei epicentrul distracției în weekend în materie de club sau pub este Ursus Cotton Pub de pe strada Emil Rațiu. Vineri seară se face încălzirea cu muzică bună și multe oferte la băuturile din locație, la M.I.L.F Party, la pupitru fiind ca de obicei trio-ul ”letal” DJ EXTZ, DJ Andu și MC Ionu. Sâmbătă petrecera continuă cu aceeași rețetă, așa că cel mai bine este să vă faceți rezervare în pub, asta pentru a fi siguri că mai prindeți locuri. Iar pe timpul zilei puteți să mergeți și pe terasa, care s-a redeschis de curând. Rezervări puteți face la 0752 268 866.terasa la cottonLa Imperium te aşteaptă două concerte de senzaţie. Vineri cântă Maria Cojocaru şi Alex Petre, iar sâmbătă Fresh Notes. Dar mai multe despre ce se întâmplă în pub citeşte aici.

Dacă eşti îndreptat către cultură, atunci colocviul internaţional „Emil Cioran” va fi pe gustul tău în acest final de săptămână. A început joi, dar va ţine până sâmbătă, iar mai multe detalii poţi afla de aici.

Oameni obişnuiţi” este spectacolul de vineri seara de la Teatrul Radu Stanca. Începe la ora 19, iar detalii află de aici.

Dacă eşti un fan al ciclismului, sâmbătă te poţi întrece alături de alţi competitori la „Criteriul Primăverii”. Înscrieri se mai fac chiar şi sâmbătă, în ziua întrecerii, aşa că citeşte detaliile aici şi nu mai sta pe gânduri!

Atelierul de Meşterilit îşi aşteaptă copiii sâmbătă dimineaţala Teatrul Gong. Ca de obicei, vor avea loc două sesiuni, de la ora 10 şi de la ora 12. Informaţii aici.

Harap Alb” după Ion Creangă este spectacolul programat sâmbătă de la ora 18 la Teatrul Gong şi duminică la ora 11. Detalii despre piesă aici.

La Teatrul Radu Stanca se joacă din nou „Electra” după Sofocle şi Euripide. Nu rata spectacolul ce va începe sâmbătă la ora 19. Detalii aici.

La Teatrul Gong va începe o altă piesă la ora 20:30. „20 noiembrie” nu este dedicat copiilor, iar detalii află de aici.

După ce se întunecă, de la ora 20, mergi în Parcul Sub Arini. Aici vei avea parte de o experienţă inedită, la Festivalul Luminii. Ce se va întâmpla acolo citeşte aici.

Bretania va fi sărbătorită la Sibiu din 14 până în 20 mai. Sunt organizate o serie de evenimente ce te introduc în atmosfera franceză, iar programul lor îl poţi vedea aici.

O plimbare cu mocăniţa este perfectă pentru acest final de săptămână. Unde mai pui că dacă faci asta ajuţi la cumpărarea unei locomotive noi. Despre traseul mocăniţei din acest week-end citeşte aici.

Catedrala Mitropolitană se transformă duminică în scenă pentru concertul aniversar al corului Timotei Popovici. Detalii aici.

Moroi” se va juca la Teatrul Radu Stanca duminică seara de la ora 19. Despre piesă citeşte aici.

Filmele bune se văd la Cinema Arta, aşa că citeşte aici lista completă şi programul.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică