șoferi inconștienți! ce au descoperit polițiștii în traficul din sibiu!

rutiera

Nu există dată ca poliţiştii de la rutieră să iasă pe teren şi să nu găsească cel puţin un şofer care încalcă legea. De această dată i-au depistat pe cei cu nereguli în acte.

În data de 11 mai, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 105E Cristian – Orlat, au oprit pentru control în trafic un bărbat care conducea o motocicletă.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că șoferul, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în localitatea Fântânele, conducea motocicleta fără a deține permis de conducere.
Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană ce nu deține acest drept (art. 335, alin. 1 Cod Penal).

În dimineața zilei de 11 mai, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Orașului Agnita a oprit în trafic, pe str. Avram Iancu din localitate, un autoturism înmatriculat în alt stat.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, domiciliat în județul Brașov, este neînmatriculat, figurând ca radiat din circulație de către autoritățile statului respectiv.
În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 alin 1 Cod Penal.

Ultima oră

Comentariul meu