cele mai vechi și frumoase mercedes benz din românia ajung la sibiu. când le putem admira!

mecedesMBClassics Mercedes Benz Club organizează în perioada 20-22 mai 2016, Întâlnirea Natională MBClassics Mercedes Benz Club la Râul Sadului, județul Sibiu.

Evenimentul se va deschide vineri cu sosirea și înregistrarea participanților din toate colțurile tării.
Sambătă 21 mai 2015, între orele 10 – 18, va avea loc în Piața Mare, expoziția mașinilor clasice Mercedes Benz, unde proprietarii vor schimba impresii iar admiratorii mașinilor de epocă se pot bucura de frumusețea și eleganța acestora.
MBClassics Mercedes Benz Club sărbătoreste în anul 2016 cinci ani de la înființare.
În această perioadă numărul membrilor a ajuns la peste 100 de membrii, s-au realizat peste 30 de întâlniri ale pasionaților Mercedes Benz sunt constitute18 filiale județene, devenind cel mai mare club de automobile Mercedes Benz clasice din țară.
La ultima întâlnire națională (15-17 Mai 2015) au fost prezent 100 de participanți din 15 județe ale țării, fiind de asemenea, primul club auto din tară care a avut livestream de la un eveniment. Numărul vizitatorilor  expoziției organizate cu această ocazie a fost de peste 3000.
Clubul este afiliat Retromobil, singurul club recunoscut FIVA din tară și, cu ajutorul activitătii noastre, am reușit ca Mercedes Benz să fie marca cu cele mai multe vehicule istorice oficial recunoscute la nivelul țării.
Alte activităti includ Wikipedia și Facebook: MBClassics Mercedes Benz Club, Family Pictures MBClassics și W115 Parts.

Ultima oră

Comentariul meu