cauza morții lui patrick ekeng dezvăluită de autopsie. ce au găsit legiștii în inima lui

patrick_ekeng_82805000

Rezultatele autopsiei efectuate la Institutul de Medicină Legală aduc elemente importante privind cauzele morții fotbalistului Patrick Ekeng.  Acesta avea mari probleme cu inimă.

Soţia lui, care azi va ridica trupul de la IML, a fost audiată ieri la sediul Poliţiei Capitalei,  în dosarul penal în care se cercetează moartea lui Ekeng.

Potrivit B1.ro, procurorii au decis să extindă anchetă pentru a se stabili dacă problemele de sănătate ale jucătorului erau cunoscute, pentru că potrivit medicilor, acestea puteau fi depistate la o simplă ecografie. Anchetatorii au cerut fişele medicale ale jucătorului.

Potrivit informațiilor prezentate de medicii legiști, Patrick Ekeng avea o inima mărită şi mai multe anomalii, iar decesului lui a survenit datorită unor factori interveniți pe fondul problemelor cardiace. “Colesterolul era la limita de sus. Avea nişte depuneri în jurul aortei, în coronare, iar colesterolul nu este normal să fie depus la vârstă asta. Aşadar, vorbim de o inima cu probleme. Dar concluzia este că acestui fotbalist i-a stat «ceasul» din cauza unei tulburări majore de ritm. Pe fondul unor tulburări metabolice. Putem, aşadar, să spunem că este o aritmie importantă, severă, precedată de o prăbuşire tensională, urmată de un stop cardiac” au declarat cei de la Institutului de Medicină Legală.

În aproximativ două săptămâni se vor afla și rezultatele testelor toxicologice, care vor lămuri dacă tulburările de ritm cardiac au fost determinate și de consumul vreunei substanțe. Procurorii declara că vor extinde anchetă pentru a vedea dacă echipa la care juca fotbalistul sau vreun apropiat cunoştea problemele lui Ekeng.

 

Ultima oră

Comentariul meu