calea cisnădiei intră în reparații la nici trei ani după reabilitarea capital. trafic restricționat!

calea cisnadieiMunicipalitatea sibiană a anunțat joi dimineață că se vor demara lucrări de reparații pe Calea Cisnădiei. Astfel în următoarele săptămâni se intervine pentru remedierea problemelor. Pentru că strada este încă în garanție, costurile sunt suportate de asocierea de firme care în 2013 au făcut lucrări de reabilitare capitală.

Pe Calea Cisnădiei se vor efectua în următoarele săptămâni lucrări de remediere a defectelor apărute în carosabil. Primăria Sibiu a constatat aceste defecte și a dispus constructorului – asocierea de firme Excavationes Y Transportes Orsa SL/ SC Vectra Service SRL – efectuarea lucrărilor de remediere, pe cheltuiala firmei, lucrările de reabilitare a străzii finalizate în 2013 fiind încă în garanție.
”Strada nu va fi închisă traficului, lucrările urmând să se desfășoare pe o bandă, iar circulația se va desfășura pe cealaltă bandă, alternativ, pe tronsoane scurte, cu ajutorul piloților de trafic. Lucrările de decopertare și reașternere a straturilor de asfalt vor începe dinspre bulevardul Mihai Viteazu”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.
Comisia de Circulație a emis aviz pentru desfășurarea acestor lucrări până la sfârșitul lunii iulie a acestui an. foto: google street view

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. reparare inseamna petecire?asa cum sa reparat pa str v.aron,unde sunt aproximativ 70 reparati,adica petecire si chiar petec peste petec?