ghid-turistic-finistere

Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu », împreuna cu partenera sa de peste 25 ani, Asociatia « Solidarité 35 Roumanie » propun si anul acesta publicului din Sibiu manifestari culturale, evenimente dinamice si variate în cadrulSarbatorii Bretaniei pentru a descoperi aceasta regiune din Franta.

Grupul de muzicieni bretoni « L’air Haleur » va sustine mini-concerte în 14 mai 2016 cu începere de la orele 13,00 în fata Casei Artelor din Piata Mica; la orele 15, 00 vor fi prezenti în fata Muzeului Brukenthal, iar de la orele 19,00 pe terasa de la Pardon Cafe, str. Cetatii.
In 15 mai la orele 12,00 vor cânta în Muzeul Astra, în Târgul de tara, unde publicul va putea gusta galetele, clatitele si cidrul breton, iar seara, cei 8 muzicieni ai grupului breton vor cânta la restaurantul Jules, str. Mitropoliei.
O expozitie intitulata « Cântece marinaresti traditionale » va putea fi vizitata în perioada 13 – 20 mai 2016 la Casa Ille et Vilaine de pe str. Konrad Haas, nr. 14.
In zilele de 16, 17 si 18 mai la Casa Ille et Vilaine vor fi proiectate filme franceze de la orele 18,00.Savori bretone, traditii artistice bogate si multa buna dispozitie ! Acesta este programul la care publicul este invitat sa participe în zilele Sarbatorii Bretaniei.

Ultima oră

Comentariul meu