victor ponta îl atacă din nou pe klaus iohannis. ce au de împărţit acum!

iohannis_ponta

“Uraaa! În sfârșit s-a găsit ceva serios de făcut pentru Dl. Iohannis!
Propun să preia și conducerea RAPPS (că se pricepe la case) și a Poliției Rutiere (că știe cum se face coloana pentru Sibiu).
Și sediul acestor instituții să fie în Miami – Florida (la casa „prietenului” tenismen, sau boxer, ce o fi el).
Da, ăsta da Președinte” a scris Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.

Atacul vine după ce pe masa Guvernului s-a aflat un proiect de lege privind protcolul naţional, care stabileşte ordinea în care sunt aşezaţi demnitarii la ceremoniile oficiale. De organizarea regulilor privind organizarea ceremoniilor oficiale se va ocupa Consiliul Protocolului Naţional, structură din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.
Instituția Protocolului Național, înființată în 2002 de către premierul Adrian Năstase ca direcție în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu atribuții de organizare și reglementare a ceremoniilor oficiale la nivelul întregii administrații publice, va fi înlocuită de o structură nouă, Consiliul Protocolului Național, care va fi coordonată de către șeful Compartimentului Protocol din cadrul Administrației Prezidențiale.
„Se înființează Consiliul Protocolului Național ca organism interinstituțional, fără personalitate juridică, responsabil cu elaborarea regulilor privind organizarea și desfășurarea ceremoniilor oficiale”, se arată într-un proiect de lege privind ceremoniile oficiale elaborat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).
Consiliul Protocolului Național este format din coordonatorii structurilor cu atribuții în organizarea și desfășurarea acțiunilor de protocol din Administrația Prezidențială, Senatul României, Camera Deputaților, Guvernul României, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și Secretariatul de Stat pentru Culte.
În plus, potrivit proiectului, până la data de 30 noiembrie a fiecărui an, autoritățile și instituțiile publice transmit Consiliului Protocolului Național, potrivit unei proceduri stabilite de acesta, lista ceremoniilor oficiale pe care acestea le au în vedere pentru a fi organizate în anul următor.

Sursa www.evz.ro

Ultima oră

Comentariul meu