sibianul care a adus dabo doner în românia te invită să mânânci gratis pe viață!
foto: arhivă

Cu 3 ani în urmă îşi făcea intrarea pe piaţa din România primul restaurant fast-food Dabo Doner. Cu un concept distinct de clasicul fast-food, Dabo Doner din Sibiu, capătă popularitate şi încrederea clienţilor săi, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe importante din ţară.

Pe o perioada de 3 ani consecutiv a câştigat, în Germania, premiul pentru cel mai bun doner, pentru gustul grozav şi modul inedit de preparare al produselor proaspete şi sănătoase. La scurt timp după acestea, restaurantul de tip franciză devine mai mult decât convingător pentru a fi adus şi pe piaţă din România .

Creşterea continuă se datorează calităţii, prospeţimii şi gustului produselor. Principiul care stă la baza activităţii restaurantului este prepararea întregului produs în faţă clienţilor săi, de la chiflă până la carne, salată şi sosuri. Astfel, clienţii s-au convins cu ochii lor de condiţiile în care este preparată mâncarea. Cele trei aspecte definitorii acestui nou concept au fost suficiente că vânzările să fie în creştere continuă, iar cerinţele deschiderii unor noi restaurante şi în alte oraşe să prindă contur.

Omul din spatele întregului concept Dabo Doner România, antreprenorul sibian Dan Paștiu, este ințiatorul multor alte proiecte cunoscute care au avut succes pe piaţa sibiană, cum ar fi Naf-Naf, Pizzeria Michelangelo, Cotton Club şi Cotton Restaurant, Club Blow Up, Restaurant Union şi Club Union, Spicy Fast-Food şi restaurantul Zorba.

dan pastiu
Omul din spatele întregului concept Dabo Doner România, antreprenorul sibian Dan Paștiu

Sibiu, Bucureşti, Constanţa, Mangalia, Alba Iulia, Vama Veche, Mamaia şi Eforie au deschis porţile conceptului Dabo Doner, urmând să se dezvolte în tot mai multe oraşe printre care Galaţi, Neptun şi Nyíregyháza din Ungaria, prima locaţie deschisă în afară României în sistemul de franciză Dabo Doner!

Uită de grabă şi alege calitatea, savurează şi tu produsele gustoase de la unul din restaurantele Dabo Doner, convingându-te singur.

Sibienii au şansă de a mânca gratuit pe viaţă la Dabo Doner. Cum? Filmează acum un scurt video în care să specifici ce îţi place la Dabo Doner, trimite-l pe adresa concurs@donerpeviata.ro şi astfel intri în cursa pentru câştigarea premiului cel mare. Detalii complete privitoare la această campanie găseşti pe adresa www.donerpeviata.ro.

Ultima oră

Comentariul meu