finul lui iohannis a primit o suspendare record de la frt după ce s-a bătut cu un spectator la un turneu la sibiu

iohannis si vecerdeaMarius Vecerdea a primit o suspendare drastică din partea celor de la Federația Română de Tenis, după ce în martie 2016 a avut un incident chiar la baza Pamira din Sibiu, cu un părinte al unei sportive participantă la o competiție organizată aici. Finul lui Iohannis va sta departe de tenis timp de un an.

Prietenul și totodată antrenorul de tenis al președintelui Klaus Iohannis, sibianul Marius Vecerdea, a fost suspendat de către FRT pentru 12 luni, anunta stiridesport.ro.
CITEȘTE SI: Poliția a intervenit la bătaia dintre finul lui Iohannis și un părinte al unei tenismene. Iată dovada!
Vecerdea a fost implicat într-un scandal avut loc la Baza Pamira, la finele lunii martie. Atunci acesta s-a luat la harță cu tatăl unei sportive din Galați. Vecerdea și Pavel Găvănescu au ajuns să își împartă pumni chiar de față cu sportivii și spectatorii din tribune, iar la fața locului a ajuns și poliția. Cei doi au făcut fiecare plângere la poliție și către Federația Română de Tenis. Zilele trecute comisia de Disiciplină a FR Tenis a hotărât suspendarea pentru un an de zile a lui Vecerdea și pe șase luni a lui Pavel Găvănescu.
VEZI ȘI: VIDEO – Finul lui Iohannis reacționează după acuzațiile că ar fi BĂTUT un părinte al unei tenismene
Vezi AICI motivarea comisiei legat de suspendările acordate.

Ultima oră

Comentariul meu