ioan manitiu

În perioada 12-14 mai are loc la Sibiu Conferinţa Naţională a Grupurilor de Lucru ale Societăţii Române de Cardiologie, eveniment la care vor participa activ și medicii cardiologi ai SCJU Sibiu. Conferinţa este organizată de Societatea Română de Cardiologie (SRC), condusă de Dr. Gabriel Tatu-Chiţoiu şi reuneşte reprezentanţi de marcă ai comunităţii universitare şi ai cercetării ştiinţifice naţionale şi internaţionale.

Ca în fiecare an, Conferința Națională a Grupurilor de lucru ale Societății Române de are o structură complexă, cu sesiuni de comunicare simultane, cursuri practice, simpozioane și expoziție medicală, acestea urmând să se desfășoare la Hotel Ramada respectiv Hotel Continental. La ediția din acest an a conferinței vor fi prezente următoarele grupuri de lucru ale SRC: „Ateroscleroza si aterotromboza, Cardiologie intervențională, Cardiologie preventivă și recuperare medicală, Cardiologie de urgență, Cardiopatie ischemică.
“Ne bucurăm că noi, medicii cardiologi din Sibiu, avem din nou norocul și oportunitatea de a putea participa la simpozioanele legate de specialitatea noastră, care se vor desfășura la sfârșitul acestei săptămâni la Sibiu. Medicii cardiologi ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu sunt angrenați într-o participare activă la diferite sesiuni unde vor prezenta cazuri concrete și vor împărtăși experiența acumulată cu scopul dezvoltării cercetării în folosul direct al pacienților”, declară Prof.univ.dr. Ioan Maniţiu, Medic Şef al Secţiei Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu