marți se inaugurează prima școală de magie din sibiu. hocus pocus preparatus la centrul aria!

magieCu siguranță că cei mai încântați de această veste sunt copiii. Și adulții pot să devină ”cursanți” a acestei școli, care este găzduită cu amabilitate de către cei de la Centrul Aria de pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu.

Marti, 10 mai, Hocus Pocus Preparatus ȋn colaborare cu Centrul Sportiv Aria dau contur primei școli de magie din Sibiu. Descoperă misterele magicianului ȋn fiecare zi de marți de la ora 18:30 la Central Sportiv Aria și ȋnvață cum poți crea o lume a magiei ȋn care orice gest provoacă noi dorințe de cunoaștere.
”Şcoala de magie „Hocus pocus preparatus”, pentru copilul tău, pentru tine, se va desfășura sub forma unui atelier de magie interactiv, atȃt pentru copii, cȃt și pentru părinți, unde cei mici vor putea vedea și ȋnvăța trucuri de magie”, spun cei de la Centru Aria din Sibiu.
VEZI AICI DETALII DESPRE PROGRAM ȘI PREȚURI BILETE ȘI ABONAMENTE!
Hocus Pocus Preparatus este o echipă de tineri actori ce organizează piese de teatru interactiv și spectacole de magie pentru copii. Spectacolele de teatru, poveștile interactive și numerele de magie pe care noi le organizăm stimulează imaginația copiilor, le dezvoltă creativitatea, îi ajută în interacțiunea cu cei din jur și le completează educația.

Ultima oră

Comentariul meu