dezvăluiri uluitoare ale fiicei agresorului de la aeroportul sibiu: mi-a spus că o omoară pe mama!
Femeia a primit primul ajutor de la fiica ei, cea care este voluntară la SMURD
femeia a primit primul ajutor de la fiica ei, cea care este voluntară la smurd
Femeia a primit primul ajutor de la fiica ei, cea care este voluntară la SMURD

Cosara Roxana, fiica victimei de pe aeroportul din Sibiu de săptămâna trecută și totodată și a agresorului, povestește într-o scrisoare trimisă către Ora de Sibiu că tatăl ei nu este nebun, dar că amenințări cu moartea la adresa mamei sale au mai existat. Roxana spune că agresiunea din aeroport a fost premeditată de tatăl ei, care a spus imediat după că ”acum sunt mulțumit cu ce am făcut”.

Cosara Roxana a trimit pe email o scrisoare în care face dezvăluiri incredibile despre relația pe care părinții ei au avut-o până în momentul în care tatăl a înjunghiat-o pe fosta soție chiar în parcarea aeroportului din Sibiu.

VEZI AICI VIDEO CU REACȚIA AGRESORULUI DUPĂ CE A FOST REȚINUT DE POLIȚIE
Roxana spune că tatăl ei nu este nebun și că a premeditat fapta de săptămâna trecută. ”Am citit toate articolele de pe internet si am urmarit toate stirile de la tv si tin sa clarific anumite lucruri foarte importante.  Cosara Romeo Traian nu este nebun, asa cum se declara el la televizor ! Nu a fost internat niciodata la vreun ospiciu, nu are niciun consult psihiatric sau psihologic”, spune Roxana.agresor injunghiere aeroport sibiu   youtube

VEZI ȘI: Ce s-a întâmplat în Aeroportul Sibiu. Fapta care a îngrozit!

Probleme vechi între cei doi foști soți
Roxana mai spune că probleme au mai fost si in trecut si ca plangere la politie de asemenea a fost facuta in urma cu doua luni, la sfarsit de februarie, inceput de martie 2016. ”Amenintari la adresa mamei mele – Cosara Camelia-victima, au mai fost facute. Inca din 2003 cand aceasta era plecata la munca legal in Germania. Atunci spunea de fata cu bunicii mei ca o aduce pe mama in tara cu picioarele rupte, handicapata sau moarta. In urma cu doua luni cand a plecat mama din nou in Germania, scandal a existat…..cu amenintari de genul “ O omor pe mama ta ca sa nu mai aiba cine sa iti plateasca facultatea. Mentionez ca intradevar sunt studenta la medicina in Sibiu si paramedic SMURD”, mai spune aceasta.agresor aeroport sibiu (5)

Agresiune cu zâmbetul pe buze și în fața fiicei și a prietenului acesteia
Roxana mai spune ca in data de 4.05.2016, ziua nefericitului incident, era la aeroportul Sibiu si isi astepta mama care urma sa ajunga in tara cu avionul companiei Blueair, cursa Stuttgart – Sibiu.  Acolo l-a văzut si pe tatal ei.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – ÎNJUNGHIEREA din AEROPORT: Ce spun martorii cumplitului eveniment de la Sibiu

”Ne-am intalnit cu tatal meu la aeroport, unde o astepta si el cu un buchet de trandafiri. Nu stiam ca va fi acolo si el. Am povestit putin cu el. Era agitat si nervos totodata ca ne vedea acolo, stiind ca ii va fi greu sa isi duca astfel planul la bun sfarsit. Totul a decurs bine la revederea mamei mele, s-au salutat frumos, cu zambetul pe buze. In timp ce ne deplasam catre parcarea exterioara, ei doi (parintii mei) mergeau in paralel, discutau destul de calm , insa la un moment dat ii vad agitandu-se (eu si prietenul meu eram la 5-6 pasi in spatele lor, carandu-i mamei mele bagajele).  Dupa ce prietenul meu o salveaza din mainile agresorului care o lovea, am fugit sa o iau pe mama de langa el, moment in care observ ca este plina de sangele care tasnea din pieptul ei si il vad si  pe agresor cu un cutit in mana”, a mai declarat fiica agresorului si totodată a victimei.

VEZI ȘI: Ce a spus agresorul când a fost luat de poliţişti

agresorul si victima sa, la o plimbare în parc în urmă cu trei ani
Agresorul si victima sa, la o plimbare în parc în urmă cu trei ani

Declarație șocantă a agresorului
Roxana mai spune ca in timp ce prietenul ei si cu ea ii acordau mamei sale primul ajutor, Cosara Romeo(agresorul) statea pe bordura. ”Fuma o tigare si se uita la noi zambind, multumit de fapta savarsita (fapt confirmat chiar de agresor prin cuvinte ca “acum sunt multumit cu ce am facut“ ). Fapta se vede clar ca a fost premeditate, niciun om nu umbla pe strada cu un cutit imens la brau si nici nu se agita cand isi vede copilul ca isi asteapta mama la aeroport si mai si spune “sa inteleg ca eu am venit degeaba acum aici ?!“, a mai povestit Roxana în scrisoarea trimisă către Ora de Sibiu.

DE VĂZUT ȘI: Înjunghierea din Aeroportul Sibiu: vecinii agresorului sunt șocați de gestul acestuia!

Ultima oră

Comentariul meu