tradiții transilvănene la shopping city sibiu. concertează și aurel tămaș! (programul evenimentului)

tamasÎn perioada 13 – 15 Mai, sibienii sunt invitați la Shopping City Sibiu, parcarea KFC, să descopere tradițiile transilvănene cu muzică și dansuri tradiționale, meșteri populari și mâncare tradițională.

Timp de trei zile expozanții noştri vă asteaptă cu produse din carne: cârnați de casă, pastrama de oaie, ceafă afumată, costiță afumată, muşchi file, slănină afumată, tobă, dar şi lactate: brânza de burduf în coajă de brad, telemea de oaie; miere şi produse apicole, prajituri de casă, pâine de casă.
Renumitul bucătar Kovacs Mihaly, numit și „regele ciolanului” va găti ciolan la proțap, gulaș de mânzat, legume la tigaie și multe alte produse ardelenești, iar berea rece va fi asigurată de URSUS.
Meşterii populari vă vor încânta cu obiecte de artizanat: ceramică, produse sculptate în lemn şi produse din piele.
Vineri 13 Mai, începând cu ora 17:00, cel mai mare bulz va fi oferit pentru degustare vizitatorilor iar Ansamblul Călușerii din Rășinari va încânta audiența cu dansuri populare din zona Sibiului.
Sâmbătă 14 Mai, începând cu ora 17:00, invităm sibienii să guste din tochitură de miel la ceaun și din painea coaptă pe vatră iar Ansamblul „Dansatorii de pe Someș din Cluj” va contura atmosfera de sărbătoare. Tot sâmbătă, începand cu ora 18:00 Aurel Tămaș va oferi vizitatorilor Shopping City Sibiu un mega concert la care intrarea este liberă.

Ultima oră

Comentariul meu