tălhărie la miez de noapte. i-au furat toți banii câștigați la ”păcănele” după ce le-a dat de băut!
Foto Arhivă

talhariUn tânăr din Avrig a fost jefuit în plină noapte de către alte patru persoane cu care în prealabil petrecuse într-un bar  din oraș. Acesta câștigase o sumă importantă e bani la ”păcănele”, iar tâlharii l-au jefuit și bătut după ce în prealabil tânărul le făcuse cinste.

În data de 7 mai, în jurul orei 01,30, un avrigean în vârstă de 27 de ani a sesizat Poliţia Oraşului Avrig despre faptul că mai multe persoane l-au deposedat prin violenţă de o sumă de bani.
În urma verificărilor efectuate, în scurt timp au fost identificaţi autorii faptei. Este vorba despre patru localnici ai oraşului Avrig, trei dintre ei cu vârsta de 18 ani şi unul în vârstă de 17 ani.
”Cei patru au fost reţinuţi prin ordonanţă timp de 24 de ore, iar în cursul zilei de 8 mai, instanţa a emis mandat de arestare preventivă în toate cazurile ca urmare a săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor patru persoane. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu