invitație la cel mai tare eveniment sportiv dedicat copiilor din sibiu. concursuri de înot și distracție pentru cei mici la cupa ”serious fun”!

cupa serious fun inot bazinul olimpia sibiuEvenimentul va avea loc pe 20 mai la Complexul de Înot Olimpia din Sibiu. Organizatorii spun că la competiție vor participa aproximativ 80 de clase din aproape toate școlile din oraș. Sunt așteptați peste 2400 de concurenți și susținători ai acestora.

Cu cât sunt mai diferiți , echipa e mai complexă. Unul e bun la înot – reprezintă clasa în bazin, unul e mai timid dar e talentat la desen în realizarea celei mai frumoase pancarte, din prea multă energie unii zbiară mai tare, cei mai creativi fac rimele și împreună simt emoțile unui concurs de seniori din prima ligă.
Evenimentul va avea loc în data de 20 mai, în complexul de natație Olimpia. Sunt cinci categorii, clasa pregătitoare, clasa I, a II-a, a III-a și a IV-a, maxim 12 clase din fiecare ciclu. Fiecare clasă își va trimite în concurs cei mai buni 2 înotători amatori, o fată și un băiat, urmând ca restul colegilor să îi susțină din tribună.
Competiția va începe la ora 08:30, cu elevii clasei pregătitoare. De la ora 10:00 se vor întrece elevii clasei I, de la ora 11.30 cei de clasa a II-a, continua elevii clasei a III-a de la ora 13.00, iar clasa a IV-a va încheia competiția cu cursele ce vor începe la ora 14:30.

Interes mare pentru eveniment
Datorită succesului imens de anul trecut, anul acesta la a II-a ediție , organizatorii au stabilit un număr maxim de 80 de clase participante, cu toate ca cererea este mai mare. În total, la acest eveniment vor participa peste 160 de concurenți susținuți din tribune de peste 2400 de elevi.olimpia bazin inot copii
“Incurajam practicarea sportului de agrement si vrem sa dam sansa copiilor sa vada partea frumoasa a acestuia. Adevărata competiție va fi în tribune. Acolo vrem să vedem copiii implicați la maxim în susținerea colegilor din bazin. Pot veni cu vuvuzele, cu tobe, cu pancarte, cu tot ceea ce ei cred că le va da mai multă încredere celor doi colegi care se vor lupta pentru trofeu”, spun organizatorii competiției.

Implicarea copiilor in organizarea evenimentului
Copiii sunt implicați și în organizarea activităților din cadrul acestui proiect. Afișul evenimentului este compus din desene realizate de elevii de la Școala Gimnazială nr. 18, din clasa pregatitoare condusă de învățătoarea Roxana Hulea. ”Anul acesta oferim copiilor sansa sa faca parte din echipa SeriousFun, un copil o sa faca poze alaturi de un fotograf profesionist, un copil o sa fie alaturi de DJ etc”, mai spun organizatorii.copii olimpia

Premii atractive si multă distracție
Premiile competiției sunt extrem de atractive. Elevii clasei pregătitoare se vor întrece pentru premiul „Cercetași la munte” – o zi întreagă petrecută în natură. Elevii clasei I pot câștiga o zi cu clasa la “Cireșarii-Aria Păltiniș”. Clasa a II-a concurează pentru o tură cu bicicleta, în afara Sibiului. Clasa a III-a o să se bucure de o zi la Funpark Arena Platoș, iar cei din clasa a IV-a au ocazia să câștige o zi la echitație, pe Valea Avrigului, la pensiunea Ghiocelul. Locurile II și III la fiecare grupă vor primi cursuri/module de limba engleză de la liderul incontestabil în predarea limbii engleze copiilor din întreaga lume, Helen Doron English, și produse din partea sponsorilor Aria, Decathlon, Esarom, Boromir, Feleacul și Tymbark.

Cine este „Serious Fun”
SeriousFun organizeaza activitati pentru copii si adulti: cursuri de inot, tabere de aventura, ”Ciresarii”,  cursuri de ski și snowboard, iar in weekenduri distractia este intretinuta de ei si la evenimente precum: Sibiul de odinioara, Festivalul Familiei, Kids Day -Sibiu Open, Focus Festival etc.
Iată mai jos cum s-a desfășurat competiția de anul trecut.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu