video foto mesaj emotionant afisat pe podul minciunilor din sibiu în memoria fotbalistului lui dinamo decedat vineri pe terenul de fotbal

Bannerul a fost agatat de una din balustrazile Podului Minciunilor din Centrul Istoric al Sibiului. Un grup de sibieni si-au exprimat astfel solidaritatea cu fanii dinamovisti, dupa ce fotbalistul Ekeng a murit pe gazon.

image

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seară după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo și FC Viitorul Constanța (3-3).

image

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocașul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut cunoștința, fără un contact cu un adversar în prealabil. bannerDupă intervenția staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanță, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar șapte minute mai devreme (min. 63).

image

Transferat în luna ianuarie, Ekeng a evoluat pentru Dinamo în 11 meciuri, în trei competiții, marcând un gol important în derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei României, încheiat la egalitate, 2-2.
https://youtu.be/On2JJBqHpUo

Ultima oră

Comentariul meu