cotton

Un final de săptămână presărat cu ploi, cu soare, cu puţin vânt, dar cu multă distracţie. Evenimente sunt pregătite pentru toate vârstele şi toate gusturile, aşa că din ofera variată poţi alege ce îţi e pe plac.

La Ursus Cotton Club distracţia începe de vineri cu M.I.L.F Party. Şi pentru că muzica bună şi atmosfera super cool sunt garantate şi sâmbătă, cu siguranţă te vei întoarce pentru o nouă rundă de dans. Sâmbătă seară ai parte de un super party cu muzică bună. Rezervări puteti face la numărul 0752 268 866

În Imperium vineri de la 21:30 începe un concert acoustic cu Adrian Grigoraş la chitară şi Ioana Nistor la voce.Nu e de ratat aşa ceva, şi pentru că îţi va plăcea, cu siguranţă vei vrea să revii şi sâmbătă. Şi bine faci, pentru că Acoustic Band va cânta pentru tine. Rezervări puteți face la numărul 0369 454 690

Vineri, în Piaţa Mică se vor aduna cele mai scumpe maşini din lume. Între orele 11 şi 18 le poţi admira şi tu. Modele ca Bugatti Veyron, Hennessey Benom GT, o multime de Ferrari si Lamborghini, Bentley si Rolls-Royce, parchează în centrul Sibiului. Ora de Sibiu transmite în direct vineri de la 11.00, sosirea mașinilor în oraș! Detalii aici.

Tot week-endul poţi trece prin Piaţa Mare. Aici s-au “plantat” pentru câteva zile sute de specii de flori, arbuşti şi plante decorative. Festivalul Grădinilor poate fi vizitat de la ora 10.

Electra” după Sofocle şi Euripide este un spectacol ce se va juca vineri seara la Teatrul Naţional Radu Stanca. Despre piesă aflaţi informaţii aici.

Atelierul de creat poveşti, tradiţia de sâmbătă, îşi aşteaptă copiii la Teatrul Gong, de la ora 10 şi 12. Detalii aici.

Micuţii se pot întoarce la teatru de la ora 18, când la Gong actorii vor juca în piesa “Vrăjitorul din Oz”. Spectacolul va putea fi văzut din nou duminică dimineaţa de la ora 11. Detalii aici.

Scena Teatrului Radu Stanca se va umple sâmbătă seara, de la ora 19, cu actorii care vor juca în “Ostatic la mătuşica” de Morris Panych. Detalii aici.

Zilele tineretului sunt marcate şi la Sibiu. Sâmbătă în faţa stadionului din Parcul sub Arini va începe la ora 19 un concert Radu Nechifor. În deschidere vor cânta Artgotica şi Boat of Us.

La Sala Thalia, de la ora 19 va începe sâmbătă un concert ce nu trebuie ratat. Power Vibes susţine primul eveniment din seria Anotimpuri. Informaţii aici.

Ataria îşi lansează noul album în Rock N’Bike Club. Nu trebuie să lipseşti de la concertul de sâmbătă, dacă îţi place heavy metal. Detalii aici.

Spectacolul “Take, Ianke şi Cadîr” revine pe scena Teatrului Radu Stanca. Informaţii despre piesa care începe la ora 19, aici.

Cinema Arta are programate filme noi, aşa că dacă îţi doreşti să vezi ceva bun, intră aici şi vezi programul.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică