video - înjunghierea din aeroport: ce spun martorii cumplitului eveniment de la sibiu

injunghiere aeroport (2)Martorii la înjunghierea avută loc în parcarea Aeroportului Internațional Sibiu, au povestit pentru oradesibiu.ro ce s-a întâmplat. Un taximetrist a fost cel care a dat primul ajutor femeii și a alertat poliția.

Scena s-a petrecut miercuri dupa amiaza la iesirea din parcarea aeroportului. O femeie a fost injunghiata de fostul sotul chiar sub ochii fiicei si a pasagerilor care aterizasera cu o cursa Tarom ce venea de la Munchen. Femeia are apoximativ 45-36 de ani și atât ea cât și agresorul sunt din Sibiu.
Doi martori au vorbit în direct pe Ora de Sibiu despre incident. ”Eram la masina cu niste colegi cand am auzit-o pe fata femeii tipand disperata: ”Ajutor a injunghiat-o pe mama!”. Am sunat la 112 si m-am dus sa acord primul ajutor femeii care intrase in soc. Femeia era inca constienta si primise ajutor de la fica ei care era paramedic. Aceasta mi-a spuns ca mama ei a fost injunghiata de doua ori si m-a rugat sa o tin pe femeie cu picioarele sus pana soseste salvarea. Nu am mai vazut asa ceva… Era sange peste tot in special in partea stanga langa inima, iar femeia o ruga pe fata sa nu mai fie nervoasa. Politia era deja prezenta si l-a arestat imediat pe agresor, iar salvarea a sosit foarte repede la fata locului”, a povestit un taximetrist. Un alt martor ne-a declarat ca femeia a fost asteptata de sotul ei la aeroport cu flori si ca nu pareau certati. ”Am auzit strigăte. Bărbatul a așteptat să vină și avea flori în mână”, spune un alt martor.

Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Sibiu.
VEZI AICI CE SPUN MEDICII DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A ACESTEIA!
Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30 imediat după ce femeia a ieșit din terminalul de sosiri.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO ȘI DECLARAȚII DE LA LOCUL INCIDENTULUI!
Poliția face cercetări în acest caz și l-a reținut pe agresor.

Ultima oră

Comentariul meu