video – csu a încheiat sezonul cu o petrecere în familie, alături de fanii echipei. momente emoționante!

csu sibiu faniMomente emoționante marți seară la Hotel Ramada din Sibiu și asta nu pentru că acolo ar fi fost o nuntă sau o onomastică ci pentru că fanii lui CSU Sibiu și-au luat ”La Revedere” de la jucători, antrenori și conducerea echipei.

Fix la ora 20.00 toată lumea care a fost invitată și care a dorit să participe la party-ul de final de sezon, organizat de CSU Fans, a fost prezentă în una din sălile de conferință ale hotelului Ramada.
Jucătorii au venit alături de familii, de iubite și copiii, să participe la evenimentul organizat de cealaltă familie importantă din viața loc, familia suporterilor baschetului sibian.
Baschetbaliștii și fanii au luat loc la aceleași mese, au depănat amintiri din sezonul recent încheiat pentru CSU, s-au fotografiat și au rostit chiar și mici discursuri, discursuri care au emoționat pe toată lumea.
Și așa cum e normal la Sibiu, s-au scandat de câteva ori refrene dragi atât galeriei cât și echipei, iar jucătorii au fost și ei pe același ton cu fanii și au rostit numele care face istorie frumoasă în baschetul românesc de zeci de ani: ”CSU! CSU!”.autografe
Urmează o pauză atât pentru fani cât și pentru echipă, dar cu siguranță că o să fie o pauză în care Dan Fleșeriu, dacă va rămâne la Sibiu (și probabil că o să rămână aici, acasă) va începe negocieri cu jucători actuali din lot și probabil și cu alții pe care să îi aducă la CSU pentru ca și sezonul următor să fie cel puțin la fel de frumos ca cel ce s-a încheiat în sferturile play-off-ului actual.

YouTube video

Video: cemerita.ro

Ultima oră

Comentariul meu