13161103_1178230748868381_1678231987_o

Astrid Fodor, candidatul FDGR pentru Primăria Sibiu, doreşte să rămână pe scaunul de primar pe care îl ocupă acum în interimat. După un an şi şapte luni în care a îndeplinit atribuţiile unui primar, Astrid Fodor îşi doreşte să continue proiectele începute de Klaus Iohannis şi cele personale, iniţiate în această perioadă.

Administraţia condusă de potenţialul primar Astrid Fodor s-ar baza pe transparenţă şi deschidere, pe simplificarea comunicării şi pe implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor.

Infrastructura rămâne în top
Astrid Fodor spune că infrastructura este cel mai important capitol din proiectul său electoral. Aici vor fi investiţi cei mai mulţi bani, pentru că toate străzile din oraş trebuie asfaltate, inclusiv cele din cartierul veteranilor.
O prioritate va fi dezvoltarea infrastructurii educaţioanle. Fodor îşi propune să construiască noi creşe, grădiniţe şi şcoli, pentru ca învăţământul să se desfăşoare exclusiv înainte de masa de prânz.

Iluminat eco şi parc fotovoltaic
Mediul ar urma să fie potejat mult mai bine în timpul mandatului lui Astrid Fodor. O dată pentru că îşi propune achiziţionarea prin fonduri europene de noi autobuze de ultimă generaţie şi electrice, care poluează mai puţin. Mai mult, se doreşte trecerea treptată a iluminatului public la unul eco, iar acesta să fie susţinut de energia produsă într-un parc fotovoltaic.
Malurile râului Cibin ar putea deveni loc de promenadă după ce vor fi amenajate în acest scop, iar Dealul Guşteriţei şi Pădurea Dumbrava noi atracţii turistice.

Locuinţe pentru toţi
Pentru tinerii care au posibilitatea să îşi construiască o casă se vor căuta noi terenuri care pot fi parcelate şi oferite acestora, iar pentru cazurile sociale se are în vedere construirea de noi locuinţe în cartierul Reşiţa.
Primăria ar urma să aibă în subordine un club sportiv la care copiii şi juniorii vor avea acces gratuit pentru practicarea a cel puţin cinci discipline sportive, iar o parte din banii pentru toate acestea ar putea fi asiguraţi de investitorii care doresc să îşi deschidă o afacere la Sibiu. Pentru ei administraţia condusă de Astrid Fodor va căuta modalităţi legale de acordare a facilităţilor fiscale.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=IfiORUqK1Pc” splash=”https://i.ytimg.com/vi/IfiORUqK1Pc/maxresdefault.jpg” caption=”Live In Sibiu – Lansare candidati alegeri locale la FDGR SIBIU”]

Ultima oră

Comentariul meu