veste proastă pentru csu sibiu. atlassib a renunțat să mai sponsorizeze echipa!

csu faniCSU Sibiu este în acest moment fără sponsor principal pentru viitorul sezon. Anunțul a fost făcut chiar de directorul interimar al clubului, Horațiu Floca, în mesajul postat de Paște pe pagina oficială de web a echipei. Floca a confirmat pentru Ora de Sibiu că Atlassib-ul a informat clubul de decizia luată.

Cea mai importantă echipă de baschet din județ, a rămas oficial fără susținerea principalului sponsor, compania Atlassib. CSU Sibiu a anunțat chiar prin vocea directorului interimar al clubului că oficial colaborarea cu sponsorul principal din ultimii 15 ani s-a încheiat. ”Vreau să le mulțumesc celor care sunt deja aproape de noi. Sunt cei fără de care, niciun gram din pasiunea noastră nu ar putea da roade. Sunt câteva companii care au înțeles că fără sport, nicio comunitate nu poate progresa. Sunt oameni ce conduc aceste companii și știu că performanța în sport trebuie susținută. Sunt companii care, indiferent cât de greu le-a fost, baschetul nu a fost dat la o parte. E și cazul companiei Atlassib. Situația financiară a companiei însă i-a făcut pe cei care o administrează să pună punct, cel puțin pentru moment, colaborării cu CSU Sibiu. E un moment greu să te desparți de un membru al familiei după mai bine de 15 ani. Dar de la voi, dragi suporteri, am învățat un lucru mult mai important- să nu cedăm! Așadar, nu cedăm și ne încăpățânăm să nu predăm armele. Știu că împreună putem să îi facem pe și mai  mulți să iubească aceste două culori: galben și albastru!”, a spus Floca.
Acesta a confirmat miercuri dimineață pentru Ora de Sibiu că s-a încheiat colaborarea cu Atlassib. ”Cei de la Atlassib ne-au anunțat că odată cu încheierea contractului pentru sezonul 2015-2016, deocamdată nu vor mai prelungi colaborarea cu CSU Sibiu. Le-am mulțumit pentru toți cei 15 ani în care ne-au susținut și pentru faptul că ne-au anunțat din timp ca să putem să începem discuțiile cu alți potențiali sponsori. Nu este un moment ușor, dar nu renunțăm. Avem la dispoziție lunile care urmează pentru găsirea de noi sponsori la echipă. Noi deja am început căutările și sperăm să fructificăm cât mai multe din discuțiile actuale și viitoare”, a spus Horațiu Floca pentru oradesibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu