un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp și a lăsat fără curent un sat întreg în nordul sibiului
Foto Arhiva

accident stalpUn tânăr de 23 de ani din localitatea Axente Sever, a fost protagonistul unui accident rutier avut loc pe 1 mai și în urma căruia satul Șoala a rămas fără curent electric.

În data de 1 mai, în jurul orei 23,00, un localnic din Axente Sever, în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din localitatea Șoala, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.
Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, curentul electric fiind întrerupt în localitate timp de aproximativ o oră. ”În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat rezultatul de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceste condiții, bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. foto arhiva citynews.ro.

Ultima oră

Comentariul meu