sibiul dă echipă vicecampioană națională universitară la fotbal. cu cine a pierdut în finală!

echipa de fotbal a ulbsEchipa de fotbal a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu a devenit vicecampioană Națională Universitară, în urma turneului final desfășurat în perioada 27-29 aprilie, la Cluj Napoca.

Studenții sibieni coordonați de lect. univ. dr. Iulian Stoian și lect. univ. dr. Ionuț Hășmășan au învins în semifinale echipa Universității din Târgu Jiu, campioana din 2015, cu scorul de 4-2 după loviturile de departajare, dar în finala desfășurată pe Cluj Arena a fost învinsă clar de gazdele de la Universitatea ”Babeș Bolyai”. Având în componență cinci fotbaliști care evoluează la formația de Liga a II-a, U Cluj, dar și în condițiile în care sibienii au fost lipsiți de aportul a șase jucători titular, componenți ai Măgurii Cisnădie, din Liga a III-a, echipa UBB s-a impus cu scorul de 6-0.
”Jucătorii și coordonatorii echipei de fotbal a ULBS doresc să mulțumească celor din conducerea Universității și a Facultății de Științe pentru tot sprijinul acordat, fără de care nu am fi putut realiza această performanță onorabilă – vicecampioana unei competiții la care au participat 20 de universități din toată țara”, a declarat Iulian Stoian.
UBB a ajuns în finală după ce a învins cu 4-0 UNEFS București, formație care a pierdut apoi și finala mică, 0-3 cu  Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Ultima oră

Comentariul meu