”piticii” din sibiu care primesc ropote de aplauze la fiecare reprezentație publică. merită să îi vezi!

copiiElevii clasei întâi de la Școala Generală ”I.L.CARAGIALE” din Sibiu, duc mai departe un vis devenit realitate. Micuții câștigă premii peste premii la evenimentele la care participă.

Grupul instrumental “PRICHINDEII CARAGIALE”al clasei I A de la Școala Generală ”I.L.CARAGIALE” din Sibiu, a luat nastere in urma cu un an, cand cei care il alcatuiesc aveau varsta de doar 6 ani. Copii mici de varsta, dar  talentati, silitori si ambitiosi, au reusit sa obtina premii la toate concursurile de gen la care au participat.
Azi, aceeasi mici solisti, ajunsi in clasa I se simt vedete ale scolii lor și nu numai. Micuții impresioneaza in continuare auditoriul prin repertoriul dificil pe care il interpreteaza, prin siguranta cu care canta si prin dorinta de a obtine premii.
Acestia au fost răsplătiti de fiecare data cu ropote de aplauze pe toate scenele unde au concertat si in acest an scolar și anume la Teatrul GONG, la concursul de cantece in limba franceza ‘’CHANTS SON SUR LA SCENE” și la concursul –festival ”EMI culoare,muzica,miscare” , dar și la sala THALIA la Festivalul concurs ”Impreuna prin arta”. ”Le dorim si pe mai departe multe succese si sa culeaga roadele muncii asidue pe care o depun zi de zi alaturi de profesoara lor inimoasa”, spune învățătoarea DANA MOSTEANU.

Ultima oră

Comentariul meu