daniela cîmpean: "pnl propune pentru județ proiecte fără culoare politică!"

campean daniela 2Daniela Cîmpean, propunerea PNL pentru președinția Consiliului Județean, susține că diferențele dintre partide par mici în ochii oamenilor și că aceștia ar trebui să facă diferențieri în ziua votului, în funcție de oamenii care le compun și care decid în partide.

“Știu că România încă nu este foarte bine guvernată, iar diferența dintre partide pare destul de mică. De aceea, nu numai numele partidului este important, ci oamenii care sunt la decizie în partid, de la județ până în vârf. Contează ce valori și principii promovează cei care conduc un partid și cum sunt acestea respectate. Doar așa oamenii pot avea garanția că angajamentele electorale pot deveni realitate. Calitatea politicii vine din valorile în care crezi, oamenii care decid, echipa care le pune în practică. Astfel, promisiunile sunt făcute nu pentru a aduna voturi, ci pentru a-i sprijini în mod real pe oameni. PNL Sibiu a înțeles foarte bine lucrul acesta”, spune Daniela Cîmpean.pnl sibiu
Candidatul PNL propune un județ în care să nu conteze partidul din care provii, ci proiectul pe care ți-l asumi. Iar acest proiect să-și propună la final binele comun. ”Valorile dreptei românești, valorile PNL sunt libertatea economică și politică a individului în relația cu statul, respectarea și garantarea proprietății, grija pentru români și pentru viitorul României. Proiectele candidaților liberali exprimă aceste valori. Ne dorim să facem ca județul Sibiu, peste 4 ani, să fie mai prosper, să aibă o imagine mai bună în România și în afara granițelor, să plece mai puțini tineri și să ne fie mai bine tuturor. Echipa PNL propune pentru județ proiecte fără culoare politică,  care să reducă din diferențele dintre rural și urban prin asigurarea dezvoltării în tot județul,  care să facă și din județul Sibiu, nu doar din orașul Sibiu, o destinație turistică de top. PNL Sibiu va urmări proiecte care să aducă bani în sănătate și infrastructură medicală pentru sibieni, în educație și infrastructură de cunoaștere”, a mai spus Cîmpean.

Ultima oră

Comentariul meu