Sibian reținut pentru că vindea maşini furate în Mureş. Poliția l-a prins!

Un sibian în vârstă de 40 de ani a fost retinut de politistii mureseni pentru ca a vandut unui muresean o masina care figura ca furata in Spania.

image

Polițiștii de investigații criminale din Mureș au surprins în flagrant delict un bărbat, din Sibiu, care oferea spre vânzare autoturisme sustrase din Spania.
La data de 28 aprilie 2016, în urma cercetărilor efectuate de polițiști de investigații criminale, din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Mureș și Sibiu, a fost surprins în flagrant delict un sibian, de 40 de ani, care oferea spre vânzare un autoturism sustras, dat în urmărire de autoritățile spaniole.
Investigațiile au fost demarcate în urma unei reclamații, din data de 20 aprilie, a unui bărbat din Târgu Mureș, care a sesizat că a fost victima infracțiunii de înșelăciune, după ce a achiziționat un autoturism înmatriculat în Spania, de la un vânzător din Sibiu.
Polițiștii au stabilit că si acest autoturism era sustras de pe teritoriul Spaniei, iar datele de identificare ale vânzătorului, trecute în contractul de vânzare-cumpărare, erau false.
În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și tăinuire, iar cele două autoturisme, care aveau serii de identificare poansonate artizanal, în valoare de 10.800 de euro si 12.000 de euro, au fost indisponibilizate.
Sibianul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, cu propunere de arestare preventivă. Sursa: agerpres.ro

Ultima oră

Comentariul meu