mesaje şi urări de paşte pe care să le trimiţi celor dragi!

13101190_1730755300474556_923440062_n

Sărbătorilor de Paşte sunt un prilej de bucurie şi sărbătoare de aceea românii trimit astăzi cele mai frumoase mesaje celor dragi.
Iată câteva sugestii:

– ”Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să va aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paşte Fericit!”

– ”E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!”

– ”Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile            voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaştereacredinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate                   şi  căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

-”Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi,                fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!”

-”De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?”

-”Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!”

-”Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!”

-”Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!”

-”Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine,anul acesta iepuraşul să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi să nu uite să îţi dea şi plicul cu cei o sută de pupici pe obraz . Vă urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.”

-”El a avut o cruce de lemn şi o inimă de aur,azi mulţi au cruci de aur şi inimi de lemn. Fie ca învierea LUI să nască şi în noi putera de a ierta şi a iubi! HRISTOS AÎNVIAT!”

-”Doi iepuraşi, ca doi copilaşi, au fugit peste imas şi aduc în fuga lor vestea bună tuturor, că HRISTOS A ÎNVIAT, să ne ierte de păcat, iar noi de EL de vom ascultă, sus încer cu EL vom sta, şi-om zbura pe-a LUI aripa, că să nu ne fie frică.”

-”Cunoaştem viaţă pentru că El a cunoscut moartea. Simţim bucuria pentru că El a simţit tristeţea. Suntem liberi pentru că Hristos a înviat! Sărbători fericite!”

-”Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas şi un răspuns la fiecare întrebare. Paşti fericit!”

-”Paşte Fericit! Iubeşte, iartă, cum EL te-a învăţat,
Crede şi uită tot ce-ai îndurat.
EL ţi-e lumina, căci EL te-a creat.
Să nu uităm, numai EL ne-a salvat,
Hristos a înviat!”

-”E timpul să fim împreună de Învierea Domnului! Fie ca binecuvântarea cerească să se răsfrângă asupra noastră a tuturor şi să ne facă mai buni, mai darnici şi maiînţelepţi!”

Ultima oră

Comentariul meu