csu sibiu dispută cel mai frumos meci posibil. joacă luni cu echipa suporterilor la sala transilvania!

fani csu 2Ce poate să fie mai frumos decât să închei sezonul cu un meci în care să dai posibilitatea fanilor echipei să facă schimb de pase cu Hardy sau să alerge cot la cot pe parchet cu inegalabilul căpitan Calotă și ceilalți coechipieri ai săi. Ei bine luni, în a II-a zi de Paște, de la ora 18.00, universitarii dispută un astfel de meci, la sala Transilvania.

Super meci la Sibiu și asta nu pentru că pe parchetul Sălii Transilvania vine vreo echipă celebră să joace cu CSU și pentru că se joacă un meci unic și totodată cu siguranță unul care o să rămână întipărit multă vreme în memoria fanilor Sibiului.
Cei care i-au încurajat pe baschetbaliști la fiecare meci în sezonul recent încheiat, coboară pe parchet să joace o partidă cu idolii lor. ”Nu am putut pune punct, după încheierea meciurilor din PlayOff, fără să ne luăm rămas bun de la cei care ne-au fost alături necondiționat și i-au încurajat pe jucătorii noștri și în acest sezon. Cred că suporterii sibieni au dat o lecție de viață multora din baschetul românesc, despre ce înseamnă să iubești o echipă, să o susții și să fii alături de ea, indiferent de circumstanțe. E clar că nu putem continua decât împreună-echipă și suporteri- uniți de aceleași dorințe și dragoste față de acest sport extraordinar. Vă așteptăm pe toți la Sala Transilvania să sărbătorim împreună marea familie galben-albastră”, a explicat spus Horațiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu.fani csu

Liderul de galerie, antrenor pentru o zi. Fleșeriu stă pe banca echipei fanilor!
Octavian Popa Calotă, Vlad Tincu, Kevin Hardy, Igor Mijajlovic, Boris Lalovic, Georgian Păun, Cornel Cioacătă, Will Paul și Lawrence Gilbert, vor îmbrăca tricourile albastre și vor fi ”biciuiți” de pe margine de către liderul galeriei, Florin Iacob și de către Nicul Scorvelciu, un alt membru al galeriei care a crescut mâncând ”baschet pe pâine”.
Fleșeriu stă la acest meci pe banca echipei fanilor și are acolo nume ”grele” din galerie. Cãlin Turcu, Răzvan Popa, Ciprian Oprean, Vlad Branga, Adi Muntean,  Mircea Damian, Radu Lămoran, Radu Muşoaie, Gabi Hurubean, Andrei Benedek, Călin Găvozdea, Edi Marinca, Nicu Mutu și Alex Popescu, îmbracă tricourile galbene și se aruncă în luptă cel mai probabil cu aceeiași ardoare cu care au încurajat echipa tot sezonul.
Toți iubitorii baschetului sibian sunt așteptați la sărbătoarea de final a acestui sezon competițional, luni, de la orele 18:00, la Sala Transilvania. Accesul este gratuit iar pentru spectatori  va fi organizat un concurs cu premii. La final, baschetbaliștii care au evoluat pentru CSU Sibiu în sezonul competițional 2015/2016 vor  oferi autografe. sursa foto: CSU FANS Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu