week-end prelungit pentru distracție de paşte la sibiu. ce poți face în oraş!

 

cottonAcest final de săptămână este unul încărcat de spiritualitate. De Sărbătorile Pascale cel mai mult timp se petrece în familie, dar în cele trei zile libere sunt totuşi câteva evenimente la care puteţi participa.

Tinerii fără grija cozonacilor şi a fripturii de miel se pot distra vineri seara în Ursus Cotton Club. M.I.L.F Party vă introduce în starea de sărbătoare. Sâmbătă clubul va fi închis, însă se va redeschide duminică, cu o nouă petrecere de pomină. De 1 mai DJ XTZ, DJ Andu şi MC Ionu încing atmosfera la maxim, încât celor de pe litoral le va părea rău că nu au venit la Sibiu.cotton33

Şi la Fratelli se pregăteşte o surpriză. Sâmbătă este şi aici închis, dar duminică DJ Cipi Hampu revine la platane ca să vestească venirea primăverii şi a Iepuraşului.

Sâmbătă este totuşi deschis undeva- la Imperium. Aici îi veţi putea asculta cântând pe Vlad Simion şi Mihai Pitan, de la ora 22.

Dacă încă nu aţi pregătit darurile pe care Iepuraşul să le ducă celor dragi, nu disperaţi. Târgul de Paşti mai poate fi vizitat în Piaţa Mare, până în 3 mai. Se deschide la ora 10.

Vinerea mare aduce la Sibiu Festivalul “Paştele cu maeştri”. Concertul de excepţie va avea loc la Catedrala Romano-Catolică din Piaţa Mare. Detalii aici.

Sâmbătă Atelierul de Creat Poveşti îi aşteaptă pe cei mici la Teatrul Gong. Sunt două ore de începere a evenimentului: 10 şi 12. Detalii aici.

Dacă în ziua de Paşte vreţi să ascultaţi muzică rock, în Rock N’Bike Club vor concerta Truda şi C.A.S.H. Informaţii aici.

Un film bun se poate vedea oricând, aşa că Cinema Arta s-a gândit cum să programeze filmele în această perioadă. Iată lista aici.

O plimbare nu strică niciodată, iar dacă zilele astea vrei să vizitezi Muzeul ASTRA, verifică orele între care este deschis aici.

Ultima oră

Comentariul meu