video iohannis o ”trădează” oficial pe astrid fodor. nu o mai votează la alegeri!

fodor si iohannis 2Șeful statului nu mai votează oficial pe succesoarea sa la conducerea primăriei Sibiu. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că și-a făcut reședință de Capitală și că va vota acolo la alegerile locale.

Iohannis nu va mai vota în aceste condiții la Sibiu. ”Este bine să se știe că mi-am făcut viza de reședință pe București, adică voi vota la alegerile locale aici pentru primar general și de sector și pentru CGMB și de sector”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.
El a afirmat că astfel va fi mai interesat de modul în care se face campanie electorală în Capitală.
„Mi s-a părut că este corect așa și, în consecință, voi fi și mai interesat de felul în care se face campanie electorală pentru București”, a arătat șeful statului. Întrebat unde își va petrece sărbătorile, Iohannis a răspuns că, „în esență, acasă”, anunță agerpres.ro.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Avatar photo2 femururi ,un brat si un bolero la o scara plus doi ochi deschisi ce iti simbolizeaza la psihologie? spune:

    cu atat mai bine ,domnule,nu-I de datoria ei sa-i repare din imaginatia proprie zidul imbacsit de mucegaiala al planului de cand era el primar mare edil al orasului la capitala culturala si se facea ca nu-l vede

    1. Da, dar stimata este o prafuita pusa tot de sasal ul nostru presedinte.Casnica sa si vada de cratita ei,este condusa tot de sasalaul de la Cotroceni, si consiliata de Barbatul Fatal,nedecis sexologic,Ungard Linde,in traducere, un gard ieftin.No, daca specimenele aste ne conduc,VOTATI FODOR,si pe cei vreo 50 de sasi din FDGR, ca restul sunt romani pupincuristi