aria aqua împlinește un an de la inaugurare. reduceri mari la abonamente până în 8 mai!

aria bazin 5Sărbătoare mare în aceste zile la Centrul Aria. Se împlinește fix un an de când ”Aria Aqua” a fost deschis celor care vor să înoate și să se relaxeze la piscina acoperită, în cele mai bune condiții din Sibiu. Cu această ocazie prețurile la abonamente intră ”la apă”, cel puțin până în 8 mai.

Aria Aqua și Aria Spa&Wellness împlinesc un an de când funcționează în cadrul modernului centru de pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. Cei ce deja au trecut pragul locației pentru a se relaxa în piscina semiolimpică acoperită sau au venit aici ca să beneficieze de serviciile de Spa&Wellness ori să facă mișcare în una din cele cinci săli de sport din secțiunea Aria Sport, știu că în complexul care actualmente se întinde pe aproape 5.000 de metri pătrați, au parte de condiții excelente de relaxare, sport și chiar și reabilitare.bazin 1 aria
Zilele acestea însă este mare sărbătoare la Aria și asta pentru că se împlinește un an de când secțiunea Aria Aqua a fost inaugurată. Vorbim desigur de piscina semiolimpică acoperită, funcțională pe tot parcursul anului. Aici în fiecare zi sute de adulți și copii se relaxează sau participă la cursuri de înot. Locația este de cele mai multe ori plină la capacitatea maximă și asta pentru că serviciile sunt de calitate, iar prețurile sunt accesibile pentru toată lumea.aria bazin 2
Și dacă vreți să vă răsfățați la saună, masaj sau în jacuzzi, ei bine în cadrul centrului este funcțională și o zonă cu servicii de biosaună și saună finlandeză, două saloane de masaj, salină (cu sare de Himalaya, chromoterapie), jacuzzi (cu jet de apa si de aer), dușuri emoționale, fântână de gheață, kneipp(cu 4 sectoare rece/ cald), baie de aburi și chiar și un bazin apă sarată.

Oferă de sărbătoare, reduceri pe măsură
Cei de la Aria au decis ca până în 8 mai să lanseze pe piață o ofertă promoțională pentru a celebra așa cum se cuvine un an de la deschiderea piscinei acoperite. Astfel cine alege să își facă un abonament pe 12 luni de tip ”FULL ACCES” 3 arii, beneficiează de o reducere de 50 la sută la tarif. Oferta este însă una limitată. ”Sărbătorim un an de Aqua la Centru Aria și am lansat această ofertă cu reduceri de 50 la sută la tarifele de tip ”FULL ACCES” 3 arii. Oferta este valabilă până în data de 8 mai, așa că doritorii sunt așteptați până atunci să achiziționeze unul din aceste abonamente”, spune Claudiu Mărășescu de la Centru Aria.aria bazin 4Astfel prețurile pentru acces la piscină, Spa&Wellness și Fitness, pornesc acum de la 110 pe lună, în funcție de abonamentul ales.
CONSULTĂ AICI LISTA DE PREȚURI DE LA CENTRUL ARIA
Altfel pentru cine vrea să achiziționeze un astfel de abonament dar și clienții Aria, trebuie să știe că în zilele de 1 si 2 mai, centrul este închis datorită sărbătorilor de Paște.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

    1. Bună Ziua. În articol este un link care vă redirectionează către pagina cu tarifele reduse.