live video consiliul județean sibiu își serbează ziua cu porțile deschise. transmitem în direct! (14.30)

sala consiliul judetean sibiuMiercuri, 27 aprilie 2016, Consiliul Județean Sibiu organizează Ziua Porților Deschise, cu prilejul aniversării a 24 de ani de la constituirea instituței, la data de 30 aprilie 1992. De la ora 14.30 sunt așteptați să sosească o serie de invitați printre care foștii președinți, vicepreședinți și secretari ai Consiliului Județean. Transmitem în direct EXCLUSIV pe FACEBOOK.

Curtea Consiliului Județean Sibiu va fi mobilată cu standuri ale câtorva instituții aflate în subordine, printre care Filarmonica de Stat Sibiu, Biblioteca Județeană Astra, Complexul Național Muzeal Astra, Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu”, Centrul Județean ”Cindrelul-Junii” Sibiu, Aeroportul Internațional Sibiu și Serviciul Public Salvamont Sibiu
De la ora 14.30 sunt așteptați să sosească o serie de invitați printre care foștii președinți, vicepreședinți și secretari ai Consiliului Județean, cetățenii de onoare ai județului Sibiu, parlamentarii  de Sibiu, prefectul județului Sibiu, primarul interimar al Municipiului Sibiu, ÎPS Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscop al Sibiului și Mitropolit al Ardealului, Reinhart Guib, episcopul Bisericii Evanghelice CA din România, directorii celor 23 de instituții aflate în subordinea Consiliului Județean și reprezentanții presei locale și naționale.
VEZI AICI IMAGINI ÎN DIRECT DE LA ORA 14.30 – PE PAGINA DE FACEBOOK ORA DE SIBIU
Începând cu ora 15 va avea loc ședința ordinară de consiliu județean, după care vor urma luări de cuvânt din partea invitaților, iar la final interpreta de muzică populară Mariana Anghel va oferi un scurt moment muzical.

Ultima oră

Comentariul meu