video – victorie fabuloasă pentru csu. sibiul a tăiat aerul clujului! imagini unice din sala transilvania!

lalovicCSU Sibiu a învins pe muchie de cuțit Clujul în meciul trei al sferturilor din play-off. Fleșeriu&co s-au impus pe final de meci, împinși de la spate de o galerie care a avut o coregrafie fabuloasă și a umplut sala Transilvania la refuz. A câștigat echipa noastră cu 93-91 ( 17 – 22 29 – 27 22 – 22 25 – 20) și calificarea se joacă mai departe. Miercuri e din nou meci pe viață și pe moarte.

Parcă de pe vremea lui Schomers, când Sibiul a jucat o serie de meciuri de infarct cu defuncta Asesoft, nu a mai trăit Sibiul așa pe muchie de cuțit soarta unei partide. Cu cuțitul aproape de gât, baschetbaliștii lui CSU au evoluat așa cu el până în ultimele secunde ale meciului trei cu Clujul, iar l-a final l-au întors aproape pe jumătate către gâtul oaspeților.
S-a jucat cap la cap preț de 39 de minute și jumătate. Clujul a condus uneori și la cinci puncte, dar Sibiul a revenit în meci de fiecare dată. A fost nevoie de un final de trei minute și jumătate care au durat parcă o veșnicie și de aruncările aproape ireale ale lui Mijajlovic, pentru ca Sibiul să treacă în avantaj și Clujul să tremure pentru victorie. Iar oaspeții au tremurat cu motiv, Dykes îngropând speranțele coechipierilor cu o aruncare ratată de trei puncte și dezgropând pe cele ale fanilor lui CSU și practic ale unui oraș întreg care acum respiră din nou baschet.
S-a terminat 93-91, iar pentru Sibiu această gură de oxigen vine exact când trebuia. Urmează un nou meci miercuri, un meci pe care CSU are obligația să îl câștige. Pentru echipă, pentru suporteri și împotriva tuturor gurilor rele care după primele două meciuri de la Cluj, vedeau echipa lui Țenter ca și calificată în semifinale. Ne vedem miercuri la Sală, cu speranță la victorie, de la ora 20.00! Hai CSU!

CSU:
Gilbert 25, Calotă 19, Mijajlovic 17, Hardy 15, Harrison 10, Lalovic 7

U:
Dykes 19, Todic 13, Pasalic 19, Adamovic 10, Baciu 2, Kalnichenko 5, Torok 2, Kuti 7, Zigeranovic 8, Gutoaia 6

Coregrafie de excepție din partea galeriei
Fanii lui CSU Sibiu au împărțit luni seară tricouri galbene pentru spectatorii care nu erau îmbrăcați în galben la meci. Coregrafia de la începutul partidei a fost și ea una cu totul specială. Suporterii aflați la tribuna a II-a, au cântat non-stop pe tot parcursul meciului, iar lucrul acesta a contat enorm pentru jucătorii, aceștia răsplătindu-le efortul cu o victorie mai mult decât extraordinară. Cu siguranță că miercuri la 20.00 atmosfera va fi cel puțin la fel de frumoasă.

Fleșeriu: ”O victorie dulce!”
”O victorie dulce, o revanșă după meciurile de la Cluj în care am fost aproape și am fost foarte supărat pentru că am greșit foarte mult și consider că noi am pierdut meciurile respective. Mă bucur de faptul că băieții au avut puterea să se apere, pe tot parcursul meciului, atât de bine. La pauză, Clujul avea procentajul de 67% la aruncări, în condițiile în care noi făceam apărare destul de agresivă, peste ceea ce am făcut în restul campionatului, și totuși ei au marcat extrem de bine. Mă bucur că nu au reușit să țină ritmul până la final și că, de data aceasta, chiar dacă avem bancă mai scurtă, am părut că suntem mai proaspeți la final”, a spus printre altele după meci, Dan Fleșeriu. foto: csusibiu.ro
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRĂRILE TRANSMISIILOR LIVE, ULTIMELE MINUTE ALE MECIULUI ȘI CONFERINȚA DE PRESĂ

ULTIMELE TREI MINUTE ȘI JUMĂTATE ALE MECIULUI

CONFERINȚA DE PRESĂ DE DUPĂ MECI!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. bai dragose, ati luat-o inca o data de la U. Si asa va fi in vecii cecilor ! Sunteti prea mici ca sa puteti bate o echipa mult mai buna !