peste 120 000 de semnături pentru liberalii sibieni. pnl a depus dosarele cu candidații pentru alegerile locale!

pnl sibiuLiberalii sibieni au strâns peste 120 000 mii de semnături pentru alegerile locale ce se vor desfășura în 5 iunie. Din totalul de peste 370 de mii de sibieni cu drept de vot, peste 120 de mii de semnături au fost date pentru liberali, pentru a intra în competițiile pentru primării, consiliile locale și Consiliul Județean.

Raluca Turcan: “Peste 120000 de semnături, peste  120 000 de declarații de încredere ne arată că merităm să intrăm în competiția electorală. În calitate de preşedinte al PNL Sibiu, urmăresc să aducem în fața oamenilor candidați PNL onești, gospodari şi implicați. Doar prin muncă se pot obține rezultatele așteptate. Dorim să le oferim oamenilor, prin munca noastră și prin multă seriozitate, soluții la problemele cu care se confruntă comunitățile locale”, a declarat președintele PNL Sibiu.
Propunerea liberalilor pentru șefia Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, și candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Sibiu, Răzvan Pop, au vorbit despre motivele pentru care s-au decis să candideze.
Răzvan Pop a susținut ideea că un proiect temeinic de dezvoltare al orașului trebuie să se întindă pe o perioadă mai lungă de timp. ”Candidez pentru că pot și vreau să ofer Sibiului un proiect de dezvoltare pe următorii 10 ani. Forța proiectului sibian vine din echipă, experiență și entuziasm, din oameni integri și implicați”, a declarat Răzvan Pop.
Daniela Cimpean, PNL, a declarat : ”Candidez pentru integritate și profesionalism la Consiliul Județean Sibiu. Candidez pentru un parteneriat real între Consiliul Județean și primării, fără culoare politică. Candidez cu o echipă care provine din toate domeniile de activitate, experimentată și implicată, cu doamne, tineri și oameni cu expertiza, astfel încât să dăm forță deciziei la nivel județean”.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Din totalul de peste 370 de mii de sibieni cu drept de vot, peste 120 de mii de semnături au fost date pentru liberali ???
    Populație (Recensamant 2011)
    Judetul Sibiu
    – Total 375.992 locuitori

    ia mai numarati odata ….