ziua în care csu trebuie să ”trântească” clujul în play-off. haideți la sală!

hardy csu sibiuÎnceput de săptămână cu emoții pentru fanii baschetului din Sibiu. CSU dispută meciul trei cu Clujul în play-off, o partidă pe care băieții lui Fleșeriu trebuie să o câștige ca să rămână în cursa pentru semifinalele play-off-ului. Sibiul și Clujul se înfruntă de la 19.45 la Sala Transilvania.

După două dușuri reci la Cluj, Sibiul trebuie să schimbe temperatura apei și poate să o facă doar printr-o victorie cu Clujul. Oaspeții vin la Sibiu din postura de favoriți, dar CSU a demonstrat mai ales în ultimele partide dinaintea play-off-ului că acasă este o echipă ce poate să trântească de pământ pe oricine, indiferent că se numește Steaua sau Mureș, de exemplu.
De la 19.45 cu siguranță că Sala Transilvania o să fie plină la refuz, așa că băieții lui Fleșeriu au garantat avanajul unei asistențe de spectatori care o să îi încurajeze în fiecare secundă a partidei. Sibiul nu mai are voie să facă pași greșiți, de aceea cu siguranță că se va miza atât pe atac cât și pe o apărare atentă.
Dan Fleșeriu știe că echipa lui este una de moral și speră ca emoțiile confruntărilor din play-off să fie aruncate de băieți la intrarea pe teren. Tehnicianul sibian crede că Sibiul va învinge luni seară pe cei de la Cluj.
”Urmează trei meciuri în care, putem spune, fără ocolișuri, că vor fi meciuri de <<totul sau nimic>>. Câștigăm sau se termină campionatul pentru noi. Suntem în situația în care ne-am dorit, de fiecare dată, să fim, în meciuri decisive, importante. Deocamdată, în primele două meciuri cu Clujul, nu ne-am descurcat așa cum ne-am fi așteptat, după parcursul din campionat, și va depinde doar de noi dacă reușim să ridicăm nivelul de joc și să reușim să câștigăm. Aportul suporterilor a fost întotdeauna, și este, decisiv pentru noi. Am mai spus asta de mai multe ori, spre să mai am ocazia să o mai zic de câteva ori, sezonul acesta. Suntem o echipă de moral, suntem o echipă tânără, putem să batem pe oricine, dar, în același timp, putem să pierdem cu oricine. Putem avea evoluții foarte bune și mai puțin bune, chiar și în cadrul aceluiași meci. Sunt convins că la meci, echipa care va fi mai constantă în evoluție, va câștiga, pentru că așa a fost și în ultimele două meciuri. Nu mai este primul meci, nu mai este nici al doilea meci, deja echipa noastră trebuie să treacă emoțiile de intrare în PlayOff și chiar nu cred că ar trebui să conteze absolut nimic în afară de a face tot posibilul pentru a face cel mai bun meci pentru a confirma evoluțiile bune pe care le-au avut în campionat”, a spus Dan Fleșeriu.

Hardy: Vom da totul pentru victorie!
Cel mai bun jucător din lotul lui CSU Sibiu, americanul Kevin Hardy, spune că el și coechipierii, vor da totul ca să obțină prima victorie în fața Clujului în play-off și totodată și biletul care ține echipa în cărți”  pentru calificarea mai departe.
”Următoarele meciuri sunt extrem de importante pentru noi, dar le vom aborda unul câte unul. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi să ne susțină și le promitem că vom da totul pentru a câștiga împotriva Clujului. Sunt adversari foarte buni și, cu siguranță vor veni să joace tare, dar noi ne vom da totul pentru a ne asigura victoria. Stim de ce suntem în stare, ca echipă, iar dacă vom face tot ce ne-am propus, cu siguranță vom reuși să câștigăm”, a spus Kevin Hardy.
U Cluj conduce cu 2-0 la scorul general, iar partida de azi începe la 19.45 și este televizată și pe canalele Digi Sport.

Ultima oră

Comentariul meu